CELEBRITIES

Η Monica Bellucci ποζάρει ως Maria Callas και μιλά για τις προτεραιότητες στη ζωή: «Kαθώς το σώμα φθίνει, η ψυχή μεγαλώνει»


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2021

Η Monica Bellucci ποζάρει ως Maria Callas και μιλά για τις προτεραιότητες στη ζωή: «Kαθώς το σώμα φθίνει, η ψυχή μεγαλώνει»

Monica Bellucci. Ένα όνομα, συνώνυμο της θηλυκότητας και του σεξαπίλ, μια αληθινή Ιταλίδα diva με το δικό της signature στιλ που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν παύουμε να θαυμάζουμε. 

Αυτήν τη φορά η Monica επέστρεψε για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Sunday Times Style, στο οποίο μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον χρόνο που περνά, αλλά και το σώμα της.

«Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο» είπε η ίδια στη συνέντευξή της.

Μίλησε ακόμα για την σχέση της με το φαγητό, λέγοντας πως δεν συμπαθεί καθόλου τις δίαιτες. Αντίθετα, σαν γνήσια Ιταλίδα, λατρεύει τα ζυμαρικά.

Η Monica Bellucci αποφεύγει τις σκληρές προπονήσεις και τις αυστηρές δίαιτες και προτιμά το κρασί και τα ζυμαρικά ενώ κάθε τόσο κάνει Pilates. Παρόλα αυτά, κάνει αρκετή άσκηση και «λίγη« δίαιτα πριν από κάποια σημαντική δουλειά ή project, πάντα σε λογικά πλαίσια.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ τόσο αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο», είπε. «Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με τα 20 σου χρόνια. Αλλάζεις, όπως όταν βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει, ξέρεις ότι προτεραιότητα είναι εκείνη. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει άλλη προοπτική» λέει.

Η Monica Bellucci προτιμά να βλέπει τo χρόνο με έναν τρόπο «ουσιαστικό».

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή», σκέφτεται η Μπελούτσι. «Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν "la beauté du diable", την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης, η ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα φθίνει η ψυχή μεγαλώνει». Η Bellucci έχει δύο κόρες, την Deva, 17 ετών, και τη Léonie, 11 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Vincent Cassel, από τον οποίο χώρισε το 2013.

Πρόσφατα την είδαμε και με κατάξανθα μαλλιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας. Μετά τον ρόλο της ως Maria Callas -που παρουσίασε μάλιστα και στο Ηρώδειο δίνοντας τρεις μοναδικές παραστάσεις- τώρα θα ενσαρκώσει μία ακόμη γυναίκα που άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο, τη θρυλική Anita Ekberg. Είμαστε σίγουροι πως θα μας σαγηνεύσει και αυτήν τη φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.