ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δείτε τη Monica Bellucci να ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά για τον νέο της ρόλο


Ελένη Τσούτση

15 Οκτωβρίου 2021

Δείτε τη Monica Bellucci να ποζάρει με κατάξανθα μαλλιά για τον νέο της ρόλο
H Monica Bellucci ποζάρει με ξανθά μαλλιά για το νέο της ρόλο

H Monica Bellucci είναι από τις γυναίκες που δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε. Η 56χρονη Ιταλίδα ντίβα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που όσο κι αν ο χρόνος περνά, παραμένουν γοητευτικές και λαμπερές. 

Τόσο το μοναδικό της στιλ με τα σκούρα καστανά μαλλιά της και τα bodycon φορέματα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες της, είναι πάντα αξιοζήλευτα. Η Βellucci έχει πειραματιστεί ελάχιστα με την εμφάνισή της, κυρίως στα μαλλιά της, είτε κόβοντας αφέλειες, είτε επιλέγοντας κοντό φιλαριστό καρέ.

Πρόσφατα όμως έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που ποζάρει ξανθιά μπροστά από έναν καθρέφτη και δείχνει πιο γοητευτική από ποτέ.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει ξανθά μαλλιά με μπούκλες και όπως αποκάλυψε αυτή η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας που θα υποδυθεί την Anita Ekberg. Mάλιστα έγραψε ότι πρόκειται για την ταινία «The girl in the fountain » που θα παιχτεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορίνο στις 30 Νοεμβρίου.

Θέλησε λοιπόν με αυτή της την ανάρτηση να προϊδεάσει τους θαυμαστές της για το πως πρόκειται να τη δουν στο νέο της ρόλο.  

Μετά τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, που παρουσίασε μάλιστα και στο Ηρώδειο δίνοντας τρεις μοναδικές παραστάσεις, τώρα θα ενσαρκώσει μία ακόμη γυναίκα που άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο, τη θρυλική Ekberg. Είμαστε σίγουροι πως θα μας σαγηνεύσει και αυτήν τη φορά.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.