CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry σε ρόλο life coach, μας λέει να παραιτηθούμε αν η δουλειά μας δε μας δίνει χαρά


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2021

O πρίγκιπας Harry σε ρόλο life coach, μας λέει να παραιτηθούμε αν η δουλειά μας δε μας δίνει χαρά

Ο πρίγκιπας Harry γίνεται ο life coach που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν. Μέσα από την τελευταία του συνέντευξη, μάλιστα, μας λέει ότι είναι σημαντικό να εργαζόμαστε σε χώρους που μας γεμίζουν χαρά. Τονίζει, παράλληλα, ότι πρέπει να παραιτούμαστε από μία καριέρα που μας κάνει δυστυχισμένους, για το καλό της ψυχικής μας υγείας.

Μιλώντας στο Fast Company, ο Δούκας του Sussex – ο οποίος έκανε πράξη το παραπάνω, όταν άφησε τα βασιλικά του καθήκοντα και μετακόμισε στις ΗΠΑ – εξήγησε ότι «δεν είναι απαραίτητα κακό» που πολλοί εργαζόμενοι αποφάσισαν να αλλάξουν δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Μάλιστα, είναι σημάδι ότι με την αυτογνωσία, έρχεται η ανάγκη για αλλαγή», δήλωσε. «Πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο είναι κολλημένοι σε δουλειές που δεν τους δίνουν χαρά, και τώρα βάζουν την ψυχική τους υγεία και την ευτυχία τους σε προτεραιότητα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζουμε».

O Harry πρόσθεσε ότι χάρη στους ανθρώπους που παραιτήθηκαν, ξεκίνησε η πολιτισμική αλλαγή που τόσο χρειαζόμασταν.

«Παρότι, επιφανειακά, μοιάζει λες και και η τελευταία διετία έφερε τα ζητήματα αυτά στο προσκήνιο, η αλήθεια είναι πως αυτές οι δυσκολίες υπήρχαν εδώ και καιρό. Είμαστε στην αρχή της αφύπνισης, σχετικά με την ψυχική υγεία», είπε. «Αυτό το έργο δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό, επειδή ο κόσμος επιτέλους δίνει προσοχή, και μεγάλο μέρος αυτής της αποστολής είναι η ενημέρωση και η προώθηση της συζήτησης».

Ο Harry και η Meghan, πάντως, έκαναν αυτήν την αλλαγή. Αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τη βρετανική μοναρχία, να μετακομίσουν στην California και να ξεκινήσουν κάτι διαφορετικό - για το καλό της ψυχικής τους υγείας, μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από τη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah.

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.