CELEBRITIES

Βιβλίο αποκαλύπτει τον royal πίσω από το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο του Harry και της Meghan


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2021

Βιβλίο αποκαλύπτει τον royal πίσω από το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο του Harry και της Meghan

Ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε, αποκαλύπτει πως όχι, δεν ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος που σχολίασε το χρώμα του δέρματος που θα είχαν τα παιδιά του Harry και της Meghan. Ο ρατσιστής royal φαίνεται πως ήταν ο Κάρολος.

Όπως αναφέρει ο Christopher Andersen στο έργο του με τίτλο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan». Στις 27 Νοεμβρίου 2017, συγκεκριμένα, το πρωινό που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επίσημα, ο Charles είπε σιγά – αλλά αρκετά δυνατά για να ακουστεί – στην Camilla πως «αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά».

Εκείνη κάπως αιφνιδιάστηκε και απάντησε «πανέμορφα, σίγουρα».

«Θέλω να πω, πώς πιστεύεις θα είναι η επιδερμίδα τους;», συνέχισε απτόητος εκείνος, χαμηλώνοντας κι άλλο τον τόνο της φωνής του.

Φυσικά, εκπρόσωπος του Παλατιού αρνείται τα πάντα. Χαρακτηρίζει «φανταστικά» αυτά τα γεγονότα. Οι εκπρόσωποι το Harry και της Meghan δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο, προς το παρόν.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, οι δυο τους είχαν κάνει λόγο για ένα μέλος της οικογένειας που «ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του γιου του Harry, όταν γεννιόταν… Αυτές είναι συζητήσεις που η οικογένεια έκανε με τον Harry», είπε χαρακτηριστικά η Markle στην Oprah.

Στο βιβλίο, πάντως, ο Αndersen σημειώνει ότι υπήρξε ένταση μεταξύ Harry και Charles, με τον δεύτερο να αποκαλεί «υπερευαίσθητο» τον γιο του. Ο William, από την πλευρά του, δε θεώρησε ρατσιστική την απορία του πατέρα τους, αλλά άκομψη. 

«Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών», είχε πει μάλιστα ο Will, όταν βγήκαν στον αέρα οι κατηγορίες του αδελφού του και της συζύγου του.

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη: Ο Jeremy Irons παρομοιάζει τη Meghan με την Patrizia Reggiani: «Τεράστια ντροπή για τη μοναρχία μας»


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.