CELEBRITIES

Ο Jeremy Irons παρομοιάζει τη Meghan με την Patrizia Reggiani: «Τεράστια ντροπή για τη μοναρχία μας»


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2021

Ο Jeremy Irons παρομοιάζει τη Meghan με την Patrizia Reggiani: «Τεράστια ντροπή για τη μοναρχία μας»

O Jeremy Irons σύγκρινε τη Δούκισσα του Sussex με την Patrizia Reggiani. Ναι, τη γυναίκα που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της, Maurizio Gucci, το 1995.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Rodolfo Gucci, πατέρα του Maurizio, στην ταινία House of Gucci που μόλις κυκλοφόρησε και είχε πολλά να πει.  Μιλώντας στο RTÉ, μάλιστα, είπε ότι «Οι Gucci και οι Murdoch… είναι ανάμεσά μας. Αυτές οι μεγάλες ανησυχίες που μεγαλώνουν και για κάποιον λόγο εκρήγνυνται. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η Meghan Markle είναι λίγο Patrizia». Αυτό πόνεσε.

Προσπάθησε να το δικαιολογήσει, να το μαζέψει, κάπως να το κάνει να φανεί καλύτερο. Μάταια, βέβαια.

«Κινείται σε διαφορετικό τρόπο ζωής, διαφορετική τάξη, άλλη εθνικότητα, προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και δε λειτουργεί αυτό, κάτι που πιστεύω είναι τεράστια ντροπή για τη μοναρχία μας. Είναι παράλληλη ιστορία», είπε. 

H Reggiani μπήκε με τις καλύτερες προθέσεις στη ζωή του Gucci – αυτό δείχνει η ταινία, τουλάχιστον. Την παρουσιάζει όλο και πιο κυνική, όλο και πιο οργισμένη. Ίσως λοιπόν ο Irons τη συγκρίνει με τη Meghan επειδή βγήκαν στο φως κατηγορίες πρώην υπαλλήλων της για bullying – ποιος ξέρει;

Διαβάστε ακόμη: H Lady Gaga είναι η πιο εντυπωσιακή νύφη στα γυρίσματα της ταινίας House of Gucci
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.