CELEBRITIES

Oprah Winfrey: «Ξαφνιάστηκε» με τις ρατσιστικές κατηγορίες της Meghan Markle στη συνέντευξη


The Jennettes

26 Απριλίου 2021

Oprah Winfrey: «Ξαφνιάστηκε» με τις ρατσιστικές κατηγορίες της Meghan Markle στη συνέντευξη
Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον περασμένο μήνα, η Oprah Winfrey μοιράστηκε τις σκέψεις της για αυτή.

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον περασμένο μήνα, η Oprah Winfrey μοιράστηκε τις σκέψεις της για αυτή.

Εμφανιζόμενη στο νέο τηλεοπτικό σόου της Nancy O'Dell, TalkshopLive την Παρασκευή, η διάσημη παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ήταν «έκπληκτη» με το πόσο «ανοιχτό» και «άμεσο» ήταν το βασιλικό ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Τον Μάρτιο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κάθισαν με την Oprah για να συζητήσουν γιατί επέλεξαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της δίωρης συνέντευξης ήρθε όταν η Meghan, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της αυτό το καλοκαίρι, αποκάλυψε ότι ένα ανώνυμο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε «συνομιλίες με τον Harry για το πόσο σκούρο θα ήταν το δέρμα του Archie όταν γεννηθεί».

Θυμούμενη την αποκάλυψη, η Oprah είπε: «Ήμουν έκπληκτη με αυτό το πράγμα που έγινε viral και ρωτάω "Τι;". Σκεφτόμουν: "Θα φτάσεις μέχρι εκεί τις αποκαλύψεις;"».

Η 67χρονη είπε επίσης ότι δεν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Harry και την Meghan εκ των προτέρων, αλλά τους έστειλε μήνυμα την προηγούμενη μέρα για να ρωτήσει τι ήθελαν να κερδίσουν από τη συνέντευξη.

Εξήγησε: «Κάθε φορά που κάνω συνεντεύξεις με οποιονδήποτε για κάτι σημαντικό, έχω συνομιλήσει μαζί τους στο παρελθόν. Δεν είδα τον Harry και την Meghan πριν, αλλά τους έστειλα μήνυμα και τους είπα ότι η πρόθεση είναι πολύ σημαντική για μένα, οπότε πείτε μου ποια είναι η πρόθεσή σας, ώστε να μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε με τον στόχο μας».

«Και η κοινή μας πρόθεση ήταν η αλήθεια. Ήθελαν να είναι σε θέση να πουν την ιστορία τους και να την πουν με τέτοιο τρόπο που τους επιτρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθινοί».

Συνέχισε: «Αυτό που κάνει μια συνέντευξη ισχυρή είναι όταν έχετε κάποιον άλλο που είναι πρόθυμος να είναι τόσο ανοιχτός, τόσο ευάλωτος, τόσο ειλικρινής όσο ήταν και εκείνοι, οπότε δεν αποδίδω στον εαυτό μου πίστωση για αυτό».

Μετά τη συνέντευξη, το Ανάκτορο του Buckingham δημοσίευσε μια δήλωση εκ μέρους της βασίλισσας που έγραφε: «Όλη η οικογένεια λυπάται που μαθαίνει την πλήρη έκταση της πρόκλησης των τελευταίων ετών για τον Harry και την Meghan».

«Τα ζητήματα που εγείρονται, ιδιαίτερα εκείνα της φυλής, είναι ανησυχητικά. Ενώ ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, λαμβάνονται υπόψη πολύ σοβαρά και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια ιδιωτικά».

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.