CELEBRITIES

Ο 5 μηνών γιος του Nick Cannon πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο


The Jennettes

8 Δεκεμβρίου 2021

Ο 5 μηνών γιος του Nick Cannon πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο
Δύσκολες στιγμές περνά ο ηθοποιός και παρουσιαστής Nick Cannon.

O Nick Cannon ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο μικρότερος γιος του που ήταν μόλις 5 μηνών πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο. Το τραγικό γεγονός το γνωστοποίησε ο ίδιος στην εκπομπή του «The Nick Cannon Show» λέγοντας στο κοινό ότι ο γιος του πέθανε ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο διάσημος κωμικός είπε ότι δυστυχώς ο όγκος αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και περιέγραψε πώς βιώσουν τις τελευταίες δραματικές ώρες. Πρόσθεσε ότι πήγε με τον γιο του στην παραλία την Κυριακή, όπου και ο Nick Cannon κράτησε τον γιο του για τελευταία φορά. Αμέσως μετά πέθανε.

Ο Cannon με τρεμάμενη φωνή εξήγησε στην εκπομπή του ότι ο μικρός Zεν ξεκίνησε μόλις ήταν 2 μηνών. Ο ίδιος και η μητέρα του μωρού, το μοντέλο Alyssa Scott παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς το κεφάλι του μωρού φαινόταν μεγάλο και πίστευαν ότι έχει πρόβλημα με τα ιγμόρεια. Απευθύνθηκαν αμέσως στο γιατρό αλλά η κατάσταση ήταν του ήταν μη αναστρέψιμη.

Δείτε το video που ο Cannon ανακοινώνει τη δυσάρεστη είδηση στον αέρα της εκπομπής του:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.