CELEBRITIES

Η Kate Middleton, ο William και τα παιδιά τους μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη νέα τους φωτογραφία


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2021

Η Kate Middleton, ο William και τα παιδιά τους μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με τη νέα τους φωτογραφία
Instagram/@dukeandduchessofcambridge
Τα royal παιδιά μεγάλωσαν και δείχνουν πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος- τουλάχιστον μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Μαζί με τα παιδιά τους (που έχουν μεγαλώσει και μας δείχνουν πώς περνούν τα χρόνια), πόζαραν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μοιράστηκαν στα social media την φωτογραφία τους.

Στη λεζάντα έγραψαν: «Χαρούμενοι να μοιραζόμαστε μια νέα φωτογραφία της οικογένειας, που πρωταγωνιστεί στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα». Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από ένα ταξίδι της οικογένειας στην Ιορδανία.

Η χώρα αυτή έχει συναισθηματική αξία για την Kate Middleton αφού κατά την παιδική της ηλικία, είχε ζήσει για δύο χρόνια εκεί, όταν ο πατέρας της δούλευε για την British Airways.

Η οικογένεια θα συναντηθεί με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη στην ιδιοκτησία του Sandringham, όπως συμβαίνει πάντα, σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά που η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος αναγκάστηκαν να μείνουν στο Κάστρο του Windsor λόγω της πανδημίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.