CELEBRITIES

Το eyeroll της Kate Middleton όταν ένα 13χρονο της ανέφερε τη Meghan, είναι το βίντεο που χρειάζεστε σήμερα


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2021

Το eyeroll της Kate Middleton όταν ένα 13χρονο της ανέφερε τη Meghan, είναι το βίντεο που χρειάζεστε σήμερα

Ποιος είδε την Kate Middleton και δεν τη φοβήθηκε -εντάξει, κανείς. Αλλά κάποιοι μαθητές τόλμησαν να τη ρωτήσουν για τη Meghan Markle. Άνθρωπος είναι, για ένα δευτερόλεπτο έχασε τον έλεγχο, η αντίδρασή της υπάρχει σε βίντεο και δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να σου φτιάξει τη μέρα.

Η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε το Γυμνάσιο του Nower Hill, έκανε εμφάνιση-έκπληξη σε δεκατριάχρονα και εκείνα τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις, όπως κάνουν τα παιδιά. Η καθηγήτριά τους, Louise Voden, δήλωσε στο People πως η Kate τους έκανε να νιώσουν άνετα – υπερβολικά άνετα, θα μπορούσαμε να πούμε. Γιατί της έφεραν αναμνήσεις από το παρελθόν, πράγματα που είχε προσπαθήσει να ξεχάσει. 

Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι που ένα παιδί ψέλλισε το όνομα της Meghan. Και το eye-roll της Kate ήταν υπέροχο. «Τι άλλο;», είπε και άλλαξε θέμα. 

Σχεδόν αμέσως, ανέκτησε τον έλεγχο και συνέχισε σαν να μη συνέβη τίποτα. Ας είναι καλά ο χρήστης του Instagram xxposhslosh89 που ανέβασε το βίντεο - όχι μία, αλλά δύο φορές. Και σε slow motion. Σπουδαίο πράγμα το ίντερνετ.

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.