CELEBRITIES

Αν δεν είστε καλοί στα δώρα, σκεφτείτε ότι η Kate έφτιαξε μαρμελάδα για τη Βασίλισσα στα πρώτα τους Χριστούγεννα


Στεφανία Παπαδημητρίου

2 Δεκεμβρίου 2021

Αν δεν είστε καλοί στα δώρα, σκεφτείτε ότι η Kate έφτιαξε μαρμελάδα για τη Βασίλισσα στα πρώτα τους Χριστούγεννα

Έστω ότι σας καλεί ο σύντροφός σας να περάσετε τις γιορτές με την οικογένειά του, για πρώτη φορά. Άβολο – πρέπει να πάρετε δώρα σε αγνώστους και να κάνετε καλή εντύπωση. Έστω, επίσης, ότι θα είναι και η γιαγιά του εκεί, η οποία παίρνει όλες τις αποφάσεις στην οικογένεια. Και για να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, φανταστείτε η γιαγιά αυτή να είναι η Βασίλισσα της Αγγλίας. Η Kate Middleton το έζησε, εμείς θα το γράψουμε.

Όταν παντρεύτηκε τον William, το 2011, πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με ολόκληρη την οικογένειά του στο Sandringham. Έπρεπε, λοιπόν, να προετοιμαστεί και να πάει δώρο στην Ελισάβετ. Αγχώθηκε (δικαίως) και είχε την τέλεια ιδέα (όχι).

«Θυμάμαι να είμαι για πρώτη φορά στο Sandringham για τα Χριστούγεννα και να ανησυχώ για το χριστουγεννιάτικο δώρο μου στη Βασίλισσα», έχει δηλώσει σε ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα 90α γενέθλια της Lilibet. Οπότε αντί να πάει για ψώνια, είπε να της φτιάξει κάτι. «Αποφάσισα να της φτιάξω chutney με τη συνταγή της γιαγιάς μου», είπε. Ό,τι γεύση κι αν είχε, μάλλον η προσπάθεια εκτιμήθηκε γιατί το δοκίμασαν όλοι στο δείπνο, την επόμενη μέρα. Ή δεν εκτιμήθηκε και η Ελισάβετ προτίμησε να το δώσει στους καλεσμένους της.

Βέβαια, σύμφωνα με τον royal expert Duncan Larcombe, η επιτυχία ήταν τεράστια. «Το σπιτικό chutney ήταν ιδανικό για την περίσταση – προσγειωμένο, πρακτικό, μετρημένο – ακριβώς όπως αρέσει στη Βασίλισσα».

«Έδειξε επίσης ότι η Kate αντιμετώπιζε τη Βασίλισσα σαν κανονική γιαγιά, όχι ως αρχηγό κράτους». Δεν έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για την τελευταία πρόταση. 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.