CELEBRITIES

Νέα εποχή για το Παλάτι; Η Kate πήρε τη θέση της Ελισάβετ σε επίσημη εκδήλωση


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2021

Νέα εποχή για το Παλάτι; Η Kate πήρε τη θέση της Ελισάβετ σε επίσημη εκδήλωση

Δύσκολα τα πράγματα στο Παλάτι του Buckingham. Η Βασίλισσα ακύρωσε την εμφάνισή της στην Τελετή Ημέρας Μνήμης στο Λονδίνο επειδή χτύπησε την πλάτη της, με τη σχετική ανακοίνωση να τη χαρακτηρίζει «απογοητευμένη» που δεν κατάφερε να παρευρεθεί. Η θέση της όμως δεν έμεινε κενή. Την πήρε η Kate Middleton.

Στις 14 Νοεμβρίου λοιπόν, η Kate στάθηκε ανάμεσα στην Camilla, Δούκισσα της Κορνουάλης, και την Κοντέσα του Wessex, Sophie, στο μπαλκόνι του Υπουργείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας. Την ίδια στιγμή, ο Κάρολος, ο William και η Πριγκίπισσα Anne βρίσκονταν στην παράδοση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Λονδίνο.

jenny.gr

Η κεντρική θέση στο μπαλκόνι ανήκει παραδοσιακά στη Βασίλισσα. Δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης, εκείνη δήλωσε ότι θα απέχει, οπότε η σύζυγος του διαδόχου πήρε μία πρώτη γεύση από όσα θα ακολουθήσουν.

«Η Βασίλισσα, η οποία έπαθε διάστρεμμα στην πλάτη της, αποφάσισε με μεγάλη θλίψη ότι αδυνατεί να παρευρεθεί στη σημερινή Τελετή Ημέρας Μνήμης στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη. Η Μεγαλειότητά της είναι απογοητευμένη που θα χάσει την τελετή», δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού.

jenny.gr

«Όπως κάθε χρόνο, θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας. Η Μεγαλειότητά του, μαζί με τη Δούκισσα της Κορνουάλης, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, τον Κόμη και την Κοντέσα του Wessex, τη βασιλική Πριγκίπισσα και τον Υποναύαρχο Sir Tim Laurence, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Gloucester, τον Δούκα του Kent και την Πριγκίπισσα Alexandra, θα είναι παρόντες στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, όπως είχε κανονιστεί».

Το τέλος εποχής στη βρετανική μοναρχία – αλλά και σ’ ολόκληρο τον κόσμο – φαίνεται πως πλησιάζει. Το Παλάτι, άραγε, είναι έτοιμο για αυτά που θα ακολουθήσουν;

πηγή φωτογραφιών: Splash News

Δείτε ακόμη: Η λαμπερή εμφάνιση της Kate Middleton δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.