CELEBRITIES

H βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε μία ακόμη επίσημη εμφάνιση- Η ανησυχία του κόσμου και η απάντηση από το Buckingham


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2021

H βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε μία ακόμη επίσημη εμφάνιση- Η ανησυχία του κόσμου και η απάντηση από το Buckingham
Τον προηγούμενο μήνα, τα μεγαλύτερα ξένα μέσα έκαναν θέμα το ότι η (95χρονη) βασίλισσα Ελισάβετ κράτησε μπαστούνι σε δημόσια εκδήλωση. 

Τον προηγούμενο μήνα, τα μεγαλύτερα ξένα μέσα έκαναν θέμα το ότι η (95χρονη) βασίλισσα Ελισάβετ κράτησε μπαστούνι σε επίσημη εμφάνιση. 

Τώρα η βασίλισσα έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για λίγο διαφορετικό λόγο. Αντί να εμφανιστεί με το μπαστούνι της, αποφάσισε να ακυρώσει μία ακόμη δημόσια εμφάνιση και αυτό έχει πυροδοτήσει πολλά σχόλια, ειδικά πριν την επίσημη ανακοίνωση που ακολούθησε από το παλάτι του Buckingham. 

Η μονάρχης δεν κατάφερε να εμφανιστεί στην Τελετή της Ημέρας Μνήμης στο Λονδίνο καθώς έχει χτυπήσει στην πλάτη της. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η βασίλισσα είναι απογοητευμένη που θα χάσει την εκδήλωση» ενώ η παρουσία της εκεί θα αποτελούσε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την παραμονή της στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα. 

Όπως ανάφερε πηγή από το παλάτι, η περιπέτεια υγείας που έχει παρουσιαστεί στη βασίλισσα και οι πόνοι στην πλάτη της δεν σχετίζονται με το περιστατικό που είχε προκαλέσει τη νοσηλεία της. Στη συνολική πορεία των 70 ετών που είναι στον θρόνο, η 95χρονη βασίλισσα έχει χάσει τη συγκεκριμένη ημέρα μόνο δύο ακόμη φορές. Όταν ήταν έγκυος και όταν είχε χρειαστεί να λείψει σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τονίζουν τα βρετανικά μέσα

Nα σημειωθεί ότι η παραμονή της Ελισάβετ στο νοσοκομείο το προηγούμενο διάστημα ήταν η χρονικά μεγαλύτερη που έχει συμβεί μέσα σε οκτώ χρόνια και έχει ήδη προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία για την πορεία και την κατάσταση της υγείας της. 

Δείτε ακόμη: Η λαμπερή εμφάνιση της Kate Middleton δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.