ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton μας δείχνει πώς να σπάσουμε τη στιλιστική μονοτονία


Μάρθα Κουμπάνη

20 Οκτωβρίου 2021

Η Kate Middleton μας δείχνει πώς να σπάσουμε τη στιλιστική μονοτονία
Σε περίπτωση που θέλατε να σπάσετε την στιλιστική μονοτονία το look της θα σας δώσει έμπνευση

Είναι οκ, να αισθάνεστε ήδη ότι έχετε βαρεθεί με το καθημερινό σας στιλ. Είναι αλήθεια πως και ο καιρός δεν βοηθά με αυτό το μονότονο, ούτε κρύο-ούτε ζέστη, των τελευταίων ημερών. Οι περισσότερες σε αυτή τη μεταβατική περιοδο έχουμε συμβιβαστεί με τα πιο ευκολοφόρετα και ευέλικτα ρούχα της ντουλάπας μας, που περιλαμβάνουν jeans, μπεζ καμπαρντίνες και μια σειρά από πλεκτά σε ουδέτερα χρώματα, όλα μίνιμαλ και basics.

Enough is enough.

Kάπως έτσι φανταζόμαστε ότι σκέφτηκε και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton για την πιο πρόσφατη και ομολογουμένως πολύ κομψή εμφάνιση της. Αν και η θερμοκρασία αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο είναι λίγο πιο χαμηλή από την δική μας, μοιάζει σαν η Kate να ήθελε να σπάσει τη μονοτονία και να φορέσει ένα σύνολο με χρώμα, πιο εντυπωσιακό ή ακόμα και να φέρει τις γιορτές λίγο νωρίτερα στην διάθεση και το στιλ της. Δεν την αδικούμε.

Εμφανίστηκε λοιπόν με ένα κατακόκκινο outfit από μια πλισέ φούστα και ζιβάγκο. Το απλό αυτό outift ολοκλήρωσε με nude αξεσουάρ- γόβες και mini bag. Το κόκκινο ζιβάγκο είχε την υπογραφή Ralph Lauren ενώ η φούστα ήταν του οίκου Christopher Kane.

jenny.gr

Το χρώμα της ταίριαζε απόλυτα, ενώ η φούστα έδινε κίνηση στο σύνολο. Η μονοχρωμία παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για μια safe επιλογή αν θέλετε να εντάξετε το χρώμα στις εμφανίσεις σας. Η επιλογή του κόκκινου είναι πιο festive και δίνει μια formal διάσταση στο look. Aν λοιπόν θέλετε κάτι λιγότερο λαμπερό, μπορείτε να δοκιμάσετε με ένα άλλο χρώμα, όπως πχ σκούρο μοβ, πράσινο ή πετρόλ.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε το statement, φούξια και πορτοκαλί είναι ιδανικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.