CELEBRITIES

Once a Greek goddess, always one: H Kate Middleton φοράει ξανά φόρεμα εμπνευσμένο από την Ελλάδα


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Once a Greek goddess, always one: H Kate Middleton φοράει ξανά φόρεμα εμπνευσμένο από την Ελλάδα
Once a Greek goodness, always one: H Kate Middleton φοράει ξανά φόρεμα εμπνευσμένο από την Ελλάδα

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έκαναν μία από τις πλέον κομψές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης των Earthshot Prize βραβείων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως μας έχουν συνηθίσει και οι δύο τα τελευταία χρόνια επέλεξαν τα looks τους να σέβονται το περιβάλλον δηλαδή να τα έχουν ξαναφορέσει και στο παρελθόν. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός των βραβείων να αναδείξουν τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης των ρούχων και όχι μόνο.

jenny.gr

Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα φόρεμα που είχε φορέσει και στο παρελθόν, το Grecian φόρεμα του Alexander McQueen.

jenny.gr

Το είχε ξαναφορέσει σε εκδήλωση των BAFTA το 2011. Αυτή τη φορά συνδύασε το φόρεμα με minimal αξεσουάρ, μια λεπτή ζώνη αλλά και τα αγαπημένα της διαμαντένια Kiki McDonagh σκουλαρίκια που είχε φορέσει στον γάμο της αδελφής της Pippa Middleton.

jenny.gr

O πρίγκιπας Williams φόρεσε ένα πράσινο βελούδινο σακάκι που το συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο. Το βασιλικό ζευγάρι ήταν τιμητικοί καλεσμένοι της βραδιάς και έφτασαν στην εκδήλωση τελευταίοι με τον διευθυντή του Royal Foundation να τους υποδέχεται.

Αν κάτι μας δίδαξε αυτή η εμφάνιση είναι ότι η ανακύκλωση των ρούχων θα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτό μόνο καλό έχει να κάνει τόσο στο περιβάλλον όσο και σε εμάς.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.