CELEBRITIES

Billie Eilish: «Έβλεπα πορνό από τα 11 - Κατέστρεψε το μυαλό μου»


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Billie Eilish: «Έβλεπα πορνό από τα 11 - Κατέστρεψε το μυαλό μου»
Instagram @billieeilish
Η Billie Eilish εξηγεί πώς το πορνό επηρέασε τόσο την ίδια, όσο και τις σχέσεις της

«Πιστεύω ότι το πορνό είναι ντροπή. Έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκίνησα όταν ήμουν περίπου 11», δήλωσε η Billie Eilish στη ραδιοφωνική εκπομπή Howard Stern Show. Με αυτόν τον τρόπο ένιωθε κουλ, «μία από την παρέα».

«Νομίζω ότι στην πραγματικότητα κατέστρεψε το μυαλό μου και αισθάνομαι συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόση πορνογραφία», πρόσθεσε. Εξήγησε, έπειτα, ότι το περιεχόμενο που έβλεπε, επειδή ήταν κακοποιητικό και βίαιο, της προκαλούσε εφιάλτες.

Η Billie Eilish δεν πήγε σχολείο, έκανε μαθήματα στο σπίτι. Έχει 7 βραβεία Grammy και είναι μόλις 19 ετών. Κι όλοι γνωρίζουμε τα τραγούδια με τους «σκοτεινούς» στίχους.

Στην μπαλάντα Male Fantasy, συγκεκριμένα, θίγει το παραπάνω ζήτημα. Τραγουδά για το πώς ήταν μόνη στο σπίτι και περνούσε τον χρόνο της βλέποντας πορνό, καθώς θυμόταν μία διαλυμένη σχέση.

Σήμερα, δηλώνει θυμωμένη με τον εαυτό της, επειδή πίστευε ότι ήταν φυσιολογικό όλο αυτό.

«Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, ξέρετε, δεν είπα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Επειδή νόμιζα ότι έπρεπε να μου αρέσουν», είπε.

Στην ίδια συνέντευξη, η Eilish – που έγινε η νεότερη βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα, στα 18 της – αποκάλυψε ότι η δημοσιότητα ήταν μεγάλο εμπόδιο στην ερωτική της ζωή. Δυσκολευόταν να γνωρίσει νέο κόσμο και να είναι ο εαυτός της. «Ξέρεις, είτε σε φοβούνται είτε πιστεύουν ότι είσαι υπερβολικά καλή για αυτούς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.