CELEBRITIES

Don't Look Up: Ο Leonardo DiCaprio διαφωνούσε με τη γυμνή σκηνή της Meryl Streep στη νέα τους ταινία


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2021

Don't Look Up: Ο Leonardo DiCaprio διαφωνούσε με τη γυμνή σκηνή της Meryl Streep στη νέα τους ταινία
Splash News
O Leo είναι υπερπροστατευτικός απέναντι στην «γαλαζοαίματη του σινεμά», όπως την αποκαλεί

Spoiler Alert: Η Meryl Streep εμφανίζεται γυμνή στη νέα της ταινία, Don’t Look Up. Κι ο Leonardo DiCaprio δεν είναι εντάξει με αυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Guardian, o σκηνοθέτης του έργου, Adam McKay, εξήγησε ότι ενώ η ηθοποιός ήταν μία χαρά με το να γυρίσει μία μικρή γυμνή σκηνή, ο Leo είχε τις αμφιβολίες του.

«Είναι ατρόμητη. Και ναι, κάποιος την ντουμπλάρει. Αλλά ξέρετε ποιος είχε πρόβλημα με αυτό; Ο Leo», δήλωσε. «Ο Leo αντιμετωπίζει τη Meryl σαν γαλαζοαίματη του κινηματογράφου… παρότι ίσως δεν είναι κοπλιμέντο το να σε θεωρούν γαλαζοαίματο… αλλά σαν μία τόσο σημαντική προσωπικότητα στην ιστορία του κινηματογράφου. Δεν του άρεσε να τη βλέπει με το τατουάζ χαμηλά στη μέση, να περπατά γυμνή για ένα δευτερόλεπτο».

«Μου είπε κάτι σαν “όντως πρέπει να το δείξεις αυτό;” Κι εγώ σκέφτηκα “είναι η Πρόεδρος Orlean, δεν είναι η Meryl Streep”. Αλλά εκείνη ούτε που βλεφάρισε. Δεν το ανέφερε καν».

Έπειτα, o McKay εξήγησε πώς κατάφερε να μαζέψει τόσους κορυφαίους ηθοποιούς για τη μαύρη κωμωδία του.

«Είχα μερικούς ανθρώπους που ήθελα από την αρχή. Θέλω να πω, έγραψα τους ρόλους για την Jennifer Lawrence και τον Rob Morgan. Είχα και λίγο τη Meryl Streep στο μυαλό μου, αλλά ποτέ δεν τολμάς να σκεφτείς ότι θα την κλείσεις. Όταν υπέγραψε, ήταν σαν καταρράκτης. Κι ύστερα, όταν ήρθε ο Leonardo DiCaprio, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα χαρούμενο ατύχημα, στο οποίο αυτό το απίστευτο cast καθόρισε την οπτική γωνία της ταινίας – ότι διαρκώς αποσπόμαστε από επωνύμους και φωτεινά χρώματα, και ασήμαντες εναντίον σημαντικών ειδήσεων και αντικρουόμενες απόψεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.