CELEBRITIES

Η Cher φωτογράφησε ένα «όμορφο ζευγάρι», τους έκανε viral αλλά εκείνοι ούτε που την αναγνώρισαν


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2021

cher
Instagram/Cher
Ένα ζευγάρι έγινε viral επειδή γιόρταζε τον έρωτά του, και το οφείλει στη Cher

Φαντάζεστε να έχετε βγει να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με το νέο σας αγόρι, να μην το έχετε γνωστοποιήσει στα social media και ξαφνικά να βλέπετε τη φωτογραφία σας στο Twitter της Cher;

Αυτό ακριβώς συνέβη στην ανυποψίαστη beauty blogger Syndie από το Houston. Εκεί που αγκαλιαζόταν και φιλιόταν στον δρόμο, μία κυρία με μάσκα τους είδε με τα λουλούδια και το ρομάντζο και τους ζήτησε να τους βγάλει μία φωτογραφία. ««Όταν βγαίναμε από την αίθουσα είδα το όμορφο ζευγάρι. Εκείνος την φωτογράφιζε. Εκείνη κρατούσε λουλούδια. Τους είπα μπορώ να σας βγάλω μία φωτογραφία; Φορούσα τη μάσκα μου και δεν με αναγνώρισαν. Ίσως ήταν μία τρελή γυναίκα. Εγώ δηλαδή» έγραψε η Cher στη λεζάντα της φωτογραφίας τους που πόσταρε στο Twitter.

Η αλήθεια είναι ότι την καταλαβαίνουμε γιατί πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και γλυκό ζευγάρι. Δεν λέμε ότι θα κάναμε κάτι αντίστοιχο, αλλά η Cher μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Οι χρήστες του Twitter αναρωτήθηκαν για το πώς είναι δυνατόν να μην αναγνώρισαν την 75χρονη σταρ, αλλά ήταν σκοτεινά, η Cher φορούσε μάσκα και ήταν σχετικά μακριά τους. Οπότε, είναι λογικό. Το ζευγάρι πάντως ενθουσιάστηκε και παραδέχτηκε ότι είναι μία νύχτα που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.

Η Syndie αστειεύτηκε λέγοντας ότι η σχέση τους δεν είναι πλέον ιδιωτική και τώρα ξέρουν όλοι ποιο είναι το αγόρι της. Εντάξει Syndie, αφού η σχέση σας δεν είναι παράνομη, όλα καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.