CELEBRITIES

Η Adele πήγε στο γήπεδο με το αγόρι της και είναι το cool ζευγάρι της πόλης


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2021

Η Adele πήγε στο γήπεδο με το αγόρι της και είναι το cool ζευγάρι της πόλης
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αdele στο γήπεδο με τον νέο της σύντροφο

Μετά το ομολογουμένως εντυπωσιακό comeback της Adele στη μουσική με το τραγούδι, «Easy On Me» που κυκλοφόρησε μάλιστα μετά την εξαετή αποχή της μας δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι και στη προσωπική της ζωή.

Η star, μετά το διαζύγιό της με τον επιχειρηματία Simon Konecki, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, πλέον δεν κρύβει πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 39χρονου Αμερικανού ατζέντη αθλητών, Rich Paul. Στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους δείχνουν ότι ένας απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου και αδιαφορούν τόσο για τα αδιάκριτα βλέμματα όσο και για τα φλας των φωτογράφων.

Πρόσφατα λοιπόν, το ζευγάρι παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ στο Staples Center του Los Angeles. Πιο συγκεκριμένα,  κάθισαν μαζί στις μπροστινές κερκίδες και είδαν τον αγώνα ανάμεσα στους Lakers και τους Golden State Warriors. Η Adele έδειχνε ευδιάθετη και δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cinema_honar

Εκεί που σταθήκαμε όμως για μια ακόμη φορά ήταν στο φθινοπωρινό της look που της ταίριαζε μοναδικά και μας θύμισε το outfit του τελευταίου της video clip. H Adele εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα δερμάτινο καφέ κοστούμι, μαύρες γόβες και το look συμπλήρωνε ένα παλτό του οίκου Louis Vuitton. Ήταν απλά υπέροχη!

Στη πιο πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την νέα της σχέση και είπε χαρακτηριστικά: “Δεν νιώθω άγχος ή νευρικότητα ή αμηχανία με τον νέο μου σύντροφο. Νιώθω ακριβώς το αντίθετο. Είμαι μια 33χρονη διαζευγμένη μητέρα ενός γιου, που στην πραγματικότητα είμαι υπεύθυνη για εκείνον. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι κάποιον που δεν ξέρει πού βρίσκεται ή τι θέλει. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, ξέρω τι δεν θέλω».

Μετά το χωρισμό της και τη μακροχρόνια απουσία της από τη μουσική η Adele «ξανασυστήνεται» στο κοινό της και παραμένει το ίδιο δυναμική και ταλαντούχα.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS