CELEBRITIES

Η Charlize Theron περνά τα Χριστούγεννα κάνοντας σκι με τις κόρες της


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2021

Η Charlize Theron περνά τα Χριστούγεννα κάνοντας σκι με τις κόρες της
Splash Ideal Images
H ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τις κόρες της

Η Charlize Theron πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με τις δυο της κόρες, Jackson και August. Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στα χιόνια.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η 46χρονη Charlize μαζί με τις κόρες της. Όλες φορούν ειδικές στολές για το χιόνι, γυαλιά, μάσκα και κράνη, ενώ η Theron αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την τοποθεσία των διακοπών τους.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται να βρίσκεται σε μια μεγάλη πίστα σκι. Στη λεζάντα έγραψε:«Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μου στη δική σας». Οι υπόλοιπες φωτογραφίες έδειχναν την ηθοποιό λίγο πριν ξεκινήσει το σκι, καθώς και μερικά κοκτέιλς.

Όλα αυτά τα χρόνια η σταρ είναι πολύ διακριτική με την προσωπική της ζωή και φροντίζει να προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και στα χιόνια δημοσίευσε φωτογραφίες που δεν φαίνεται το πρόσωπό τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.