CELEBRITIES

Jaden Smith: Ο γιος του Will Smith μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα με τα κιλά του


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2021

Jaden Smith: Ο γιος του Will Smith μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα με τα κιλά του
Ο γιος του Will Smith, Jaden, μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τα θέματα υγείας του και πώς επηρεάστηκε όταν άρχισε να χάνει απότομα κιλά.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή της μητέρας του «Red Table Talk», όπου θέμα του επεισοδίου ήταν η υγεία του εντέρου και το πως επηρεάζεται από την διατροφή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Smith μίλησε για το πώς αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα και την απόφαση που πήρε να υιοθετήσει τη vegan διατροφή.

Η μητέρα του ανέφερε ότι, όταν το 2019, έκανε αυτήν τη μεταστροφή, άρχισε να χάνει απότομα βάρος και να είναι κουρασμένος. Αυτό σύμφωνα με την Jada Pinkett συνέβη λόγω του ότι δεν φρόντιζε να παίρνει από αλλού όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχανε από τις τροφές που είχε κόψει. Τότε οι γονείς του έθεσαν στον 21χρονο Jaden κάποια όρια, ώστε να μην επιδεινωθεί η υγεία του.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

«Mίλησα με τους γιατρούς μου και μπόρεσα να βελτιώσω την υγεία μου με βιταμίνες, συμπληρώματα και ροφήματα πρωτεϊνης. Αυτό είναι πλέον η μισή μου διατροφή, είναι κάτι σαν κωδικός πρόσβασης στο να βρω το σώμα μου. Και έχω πάρει σχεδόν 5 κιλά. Είμαι πολύ μακριά από τότε που έπαιξα στο Coachella, που ήμουν μόνο κόκκαλα» τόνισε κοιτώντας φωτογραφίες του από το 2019.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS