CELEBRITIES

H Rooney Mara θα ενσαρκώσει τη θρυλική Audrey Hepburn, σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino


JTeam

7 Ιανουαρίου 2022

H Rooney Mara θα ενσαρκώσει τη θρυλική Audrey Hepburn, σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino
Η νέα βιογραφία της Apple για ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του κινηματογράφου

Ο σκηνοθέτης Luca Guadagnino ετοιμάζει τη βιογραφία της θρυλικής πρωταγωνίστριας του Hollywood και επέλεξε την πλέον κατάλληλη ηθοποιό για να την ενσαρκώσει. Τόσο η ζωή όσο και το έργο της Hepburn θα παρουσιαστούν μέσα στη βιογραφική ταινία, σε παραγωγή και streaming της Apple.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης θα συνεργαστεί με τη Rooney Mara, η ομοιότητα της οποίας με την Hepburn έχει υποδειχθεί άπειρες φορές, κάνοντας έτσι ακόμη πιο μοναδική την αναβίωση της θρυλικής περσόνας. Η Mara θα αναλάβει μάλιστα και χρέη executive producer στη σειρά. Χρέη σεναριογράφου έχει αναλάβει ο Michael Mitnick (o δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Vinyl»).

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν η ταινία του Guadagnino θα επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη περιόδο της ζωής της ηθοποιού ή σε όλη της την πορεία.

Η αξέχαστη ηθοποιός είχε μια καριέρα 4 δεκαετιών με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες-ορόσημα του αμερικανικού σινεμά, όπως τα «Breakfast at Tiffany’s», «Σαμπρίνα», «Ωραία μου Κυρία» κ.α. Εκτός από τη δουλειά της στη μεγάλη οθόνη, ήταν γνωστή και για το σπουδαίο φιλανθρωπικό της έργο, ενώ ήταν και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.