CELEBRITIES

Η θυσία που πρέπει να κάνει ο Harry, αν θέλει να τα ξαναβρεί με τον William και τον πατέρα τους


JTeam

12 Ιανουαρίου 2022

Η θυσία που πρέπει να κάνει ο Harry, αν θέλει να τα ξαναβρεί με τον William και τον πατέρα τους
Splash News
Τι πρέπει να γίνει, για να επιστρέψουν στις παλιές καλές εποχές

Κάθε μέρα που περνάει, φτάνουμε όλο και πιο κοντά στη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry – ή σκέτο Harry, αφού απαρνήθηκε τον royal τίτλο του. Το 2020, μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι έκλεισε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για να εκδώσει την αυτοβιογραφία του. Το θέμα είναι, πόσο θα τραβήξει το σκοινί;

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Κάρολος έγραψε ένα αρκετά μεγάλο και γεμάτο πάθος άρθρο για την κλιματική αλλαγή, με το οποίο μας εξέπληξε γιατί επαίνεσε τον μικρότερο γιο του.

«Ως πατέρας, είμαι περήφανος που οι γιοι μου αναγνώρισαν αυτήν την απειλή… Και ο μικρότερος γιος μου, ο Harry, έχει επισημάνει τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, ιδιαίτερα στην Αφρική, και δεσμεύθηκε πως το φιλανθρωπικό του έργο δε θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα», τόνισε.

Πολλοί royal experts θεωρούν ότι ο Charles προσπαθούσε να «χαϊδέψει τα αυτιά» του Harry, με τον οποίο έχει σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις. Ο Richard Williams, συγκεκριμένα, πιστεύει ότι υπάρχει δόλος πίσω από το παραπάνω απόσπασμα. Υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας ελπίζει πως τελικά, ο γιος του θα πάρει πίσω όσα ήταν να γράψει στο βιβλίο του – τις εξευτελιστικές λεπτομέρειες που τον αφορούν, δηλαδή – και όλο αυτό είναι μία προσπάθεια να σώσει ό,τι σώζεται.

«Πράγματι θεωρώ ότι αυτός ο φόρος τιμής είναι σημαντικός γιατί η ανάγκη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι το μοναδικό κοινό που έχουν ο Charles, o William και ο Harry. Οι σχέσεις του Harry με τον πατέρα του, βέβαια, είναι εξαιρετικά τεταμένες».

Ο Κάρολος λοιπόν φαίνεται πως περιμένει αντάλλαγμα για την κίνησή του. «Νομίζω ότι έχει στον νου του κάποιο είδος αναβολής της αυτοβιογραφίας», πρόσθεσε ο Williams. «Αλλιώς, όλα όσα θα πουν στη Meghan και τον Harry όταν έρθουν για την τελετή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου – που σίγουρα θα έρθουν – θα μπουν στο βιβλίο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.