CELEBRITIES

H Jamie Lynn Spears αποφάσισε να μιλήσει για τον ρόλο της στην κηδεμονία της Britney. Και δεν πείθει κανέναν


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

H Jamie Lynn Spears αποφάσισε να μιλήσει για τον ρόλο της στην κηδεμονία της Britney. Και δεν πείθει κανέναν
H Jamie Lynn Spears αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Britney, προσπαθώντας να βάλει τέλος στα κακώς κείμενα αναφορικά με τον ρόλο της στην πολύκροτη υπόθεση που έφερε το τέλος της κηδεμονίας της διάσημης τραγουδίστριας.

Στις αρχές του νέου χρόνου, η Britney Spears έκανε unfollow τη μικρότερη αδερφή της, Jamie Lynn και μάλλον είχε κάθε λόγο. Μες στον ίδιο χρόνιο, η Jamie Lynn Spears αναμένεται να κυκλοφορήσει μια αυτοβιογραφία, η οποία φαίνεται πως είναι ένας ακόμη λόγος της μεταξύ τους διαμάχης.

Η Britney δεν ένιωσε ποτέ τη στήριξη της αδερφής της στον πολυετή αγώνα μέχρι την ελευθερία της αλλά η Jamie Lynn αποφάσισε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσει την πρώτη μεγάλη της συνέντευξη μετά τη λήξη της κηδεμονίας της αδερφής της τον Νοέμβριο του 2020. Την Τετάρτη μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή Good Morning America για το πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα η σχέση τους.

Όπως δηλώνει, ήταν χαρούμενη με την απόφαση του δικαστηρίου παρόλο που περίμενε μωρό και η προσοχή της ήταν στραμμένη εκεί. «Ετοιμαζόμουν να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα και δεν καταλάβαινα πλήρως τι συνέβαινε ούτε ήμουν εστιασμένη εκεί. Είχα επικεντρωθεί στο ότι ήμουν 17 χρονών και ετοιμαζόμουν να γεννήσω».

Στην ερώτηση με το αν συμφωνούσε με την κηδεμονία της αδερφής της, η ίδια απάντησε πως δεν έχει σημασία αυτό. «Όλοι έχουν φωνή και πρέπει να ακούγεται».

Η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός στάθηκε πολλές φορές στο γεγονός ότι προσπαθούσε πάντα να βοηθήσει τη μεγαλύτερη αδερφή της ώστε να απελευθερωθεί από τη δικαστική της κηδεμονία ενώ ισχυρίστηκε ότι «πάντα αγαπούσε τη Britney και την υποστήριζε». Είπε χαρακτηριστικά ότι «έκανε πάντα το σωστό για εκείνη και το ξέρει αυτό».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, δεν προέβη ποτέ σε καμία ενέργεια εναντίον της ενώ ήταν πάντα η μεγαλύτερή της υποστηρίκτρια. Όπως αναφέρει: «Όταν χρειάστηκε βοήθεια, προσπάθησα σκληρά, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να βεβαιωθώ ότι είχε τις επαφές που χρειαζόταν για να προχωρήσει, ενδεχομένως και να λήξει αυτή η κηδεμονία και απλά να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό για την οικογένειά μας. Αν είναι να προκαλεί τέτοια διχόνοια, γιατί να συνεχίζεται;».

Στο βιβλίο που ετοιμάζει, η Jamie Lynn Spears χαρακτηρίζει την αδερφή της μεταξύ άλλων, «απρόβλεπτη» για τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να σχολιάσει ωστόσο κάτι πάνω σε αυτό σήμερα.

Η σχέση των δύο φαίνεται πως έχει ακόμη μακρύ δρόμο και συμβολίζει μία ακόμη «ελευθερία» για τη Britney.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.