CELEBRITIES

«Ο πιο sexy άνδρας που ξέρω»: Η mini ερωτική εξομολόγηση της Katy Perry για τα 45α γενέθλια του Orlando Bloom


JTeam

14 Ιανουαρίου 2022

«Ο πιο sexy άνδρας που ξέρω»: Η mini ερωτική εξομολόγηση της Katy Perry για τα 45α γενέθλια του Orlando Bloom
Instagram/ katyperry
H Katy Perry γιόρτασε τα γενέθλια του Orlando Bloom, κάνοντάς του μια mini ερωτική εξομολόγηση, δημοσιεύοντας τις πιο όμορφες και τρυφερές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom είναι ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που έχουν δοκιμαστεί όσο λίγα στη σχέση τους. Οι δυο τους δημοσιεύουν συχνά κοινές τους φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά η τραγουδίστρια με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της, ξεχώρισε μια αδημοσίευτη φωτογραφική συλλογή, την οποία ανέβασε στο Instagram με ένα παθιασμένο μήνυμα.

Στις 13 Ιανουαρίου ο Orlando έγινε 45 και η Katy δημοσίευσε 10 φωτογραφίες του, σε μερικές από τις οποίες είναι κι εκείνη μαζί του.

Η star επέλεξε να συνοδεύσει τις φωτογραφίες με τα παρακάτω λόγια: «Χαρούμενα 45α γενέθλια στον πιο ευγενικό, πιο αληθινό, πιο εκφραστικό, sexy και δυνατό άνδρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ που είσαι συνεχώς η πυξίδα στη ζωή μου, αμετακίνητη άγκυρα και φέρνεις joi de vivre σε κάθε δωμάτιο που μπαίνεις».

Όπως πρόσθεσε, αναφερόμενη στο τέλος και στην κόρη τους, Daisy Dove: «Είσαι η αγάπη και το φως της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων για σένα και την αγάπη μας, dd». Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο την Daisy τον Αύγουστο του 2020, 5 μήνες αφότου η pop star ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το πανέμορφο video, "Never Worn White" που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου.

Η Katy είναι η μεγαλύτερα fan του Orlando και φροντίζει να του το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Πέρσι τέτοιο μήνα, είχε αναφέρει ξανά ότι ο Orlando Bloom «είναι η άγκυρα που την κρατά στη γη», αναφερόμενη σε κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ο έρωτάς τους χρόνο με τον χρόνο φαίνεται ότι φουντώνει όλο και περισσότερο κι εμείς τους απολαμβάνουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS