CELEBRITIES

H Michelle Obama έγινε 58 και το γιόρτασε με Stevie Wonder


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

H Michelle Obama έγινε 58 και το γιόρτασε με Stevie Wonder
Instagram/ michelleobama
H Michelle Obama έγινε 58 και τα γενέθλιά της ήταν τόσο λαμπερά όσο η πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία της με τον Barack.

Η Michelle Obama τη Δευτέρα γιόρτασε την προσωπική της πρωτοχρονιά και το γιόρτασε, χορεύοντας το "Happy Birthday" του Stevie Wonder σε ένα video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έγραψε στη λεζάντα του video: «Στα γλυκά 58 μου» ενώ τη βλέπουμε να λικνίζεται μπροστά από την τούρτα των γενεθλίων, προτού ευχαριστήσει τους θαυμαστές και τους followers της για την «έκρηξη αγάπης».

Όπως πρόσθεσε στο post της: «Είτε στείλατε μήνυμα, είτε mail, είτε δημοσιεύσατε στα social media, κάθε ευχή γενεθλίων που έλαβα σήμερα, σήμαινε πολλά για μένα. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να με υποστηρίζουν. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει αυτή η νέα χρονιά».

O Barack φυσικά της ευχήθηκε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, κάνοντας ένα τρυφερό tweet με μια φωτογραφία όπου οι δυο τους είναι στην παραλία κι εκείνος τη φιλάει στο μάγουλο. Όπως γράφει: «Χρόνια πολλά, Michelle. Αγάπη μου, σύντροφέ μου, καλύτερη μου φίλη...».

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 23χρονη Malia και την 20χρονη Sasha, γιόρτασε την 29η επέτειό γάμου του τον περασμένο Οκτώβρη με μοναδικές ευχές ενώ πρόσφατα μοιράστηκαν μια φωτογραφία προκειμένου να μοιραστούν τις ευχές τους για το 2022, ποζάροντας με γυαλιά σε σχήμα αστεριού και αποδεικνύοντας ότι είναι από τα ζευγάρια που λατρεύεις να χαζεύεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.