CELEBRITIES

Η Bella Hadid μιλά ανοιχτά για την ψυχική της υγεία: «Ένιωθα αφόρητο πόνο»


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

Η Bella Hadid μιλά ανοιχτά για την ψυχική της υγεία: «Ένιωθα αφόρητο πόνο»
«Όσο όμορφα και αν φαίνονται όλα στο Instagram, στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι ίδιοι»

Η Bella Hadid αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας όσο θυμάται τον ενήλικο εαυτό της. Στο παρελθόν, μέσω Instagram ανοίχτηκε σε εκατομμύρια followers για την «ακραία κατάθλιψη» και το άγχος της. Τώρα, σε συνέντευξή της στο WSJ, αποκάλυψε πώς αυτά τα προβλήματα συνδέονται με την εξωτερική της εμφάνιση.

Το 25χρονο supermodel τόνισε πως πνευματικά βρισκόταν «σε ένα τόσο αλλόκοτο μέρος» που τη δυσκόλευε καθημερινά. «Ήταν πρόκληση ακόμη και το να βγω από το σπίτι, να ντυθώ, ειδικά με το άγχος που μου προκαλούσαν οι φωτογράφοι που ήταν έξω και όλα αυτά», δήλωσε.

«Τη χρονιά που πέρασε, ήταν πολύ σημαντικό το να μάθω πως αν ο κόσμος μιλά για το στιλ μου, αν του αρέσει ή όχι, δεν έχει σημασία γιατί είναι το δικό μου στιλ», συνέχισε. «Όταν βγαίνω από το σπίτι το πρωί, σκέφτομαι το εξής: Με κάνει χαρούμενη (το outfit); Νιώθω καλά φορώντας το και νιώθω άνετα;»

Jenny.Gr
Instagram @bellahadid

Στη συνέχεια, μίλησε για την ανάρτησή της πίσω στον Νοέμβριο, με μία σειρά selfies στις οποίες έκλαιγε. Κι όλοι αναρωτήθηκαν γιατί φωτογράφιζε τον εαυτό της σε εκείνη την κατάσταση. «Είχα σοβαρά καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά ή ο γιατρός μου με ρωτούσαν πώς ήμουν και αντί να τους απαντήσω με μήνυμα, απλώς τους έστελνα μία φωτογραφία», εξήγησε. «Ήταν το ευκολότερο για εμένα εκείνη τη στιγμή, επειδή δεν μπορούσα ποτέ να εξηγήσω πώς ένιωθα».

«Ένιωθα αφόρητο και εξουθενωτικό πνευματικό και σωματικό πόνο, και δεν ήξερα γιατί. Κι αυτό ήταν για μία τριετία», συνέχισε. Κι ανάρτησε τις φωτογραφίες για να πει σε όλους εκείνους που βιώνουν την ίδια κατάσταση ότι «είναι εντάξει να αισθάνεσαι έτσι».
Μέσω της συνέντευξής της, η Bella Hadid θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στους followers της: «Όσο όμορφα και αν φαίνονται όλα στο Instagram, στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι ίδιοι».

Αυτός είναι και ο λόγος που δε μετανιώνει όσα μοιράζεται μαζί τους στα social media. «Το να περπατάω έξω και να μπορώ να θυμηθώ ότι τόσοι άνθρωποι περνούν τα ίδια πράγματα με εμένα, με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό θέλουν στο Instagram ή όχι, και δεν πειράζει. Δεν πρέπει να είμαι στο Instagram για πάντα. Νιώθω ότι αυτή είναι η νέα πραγματικότητα, κι αυτό μετράει για εμένα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.