CELEBRITIES

Το viral ραντεβού-Star Wars της Camila Morrone με τον Leo που δεν έγινε ποτέ


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

Το viral ραντεβού-Star Wars της Camila Morrone με τον Leo που δεν έγινε ποτέ
Εμείς θα θέλαμε να ήταν αληθινό - Η Camilla, μάλλον όχι

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Η πρώην του Leonardo DiCaprio, Camila Morrone, περιγράφει με λεπτομέρειες το “χειρότερο ραντεβού της ζωής της” με τον ηθοποιό.

“Noίκιασε ένα ολόκληρο σινεμά και με έβαλε να δω όλες τις ταινίες STAR WARS ενώ έτρεψε γύρω γύρω κρατώντας φωτόσπαθο, προσποιούμενος πως πάλευε με τους κακούς”», έγραφε ανάρτηση της σελίδας Le Cinéphiles στο Twitter.

Πόσο ωραία θα ήταν αν ίσχυε.

Κάποιοι το πίστεψαν (εμείς θα θέλαμε). Χρήστες της πλατφόρμας πήραν και θέση – «Καλά έκανε και ντροπή της που παραπονέθηκε», σχολίασε ένας από εκείνους. Ένας άλλος, το ανέλυσε περισσότερο. «Κάποιοι απλά συμπεριφέρονται παιδιάστικα, με στόχο να ξεκινήσουν σοβαρή σκέψη με κάποιον καινούργιο στη ζωή τους. Δεν ξέρω τι έλειπε από τα παιδικά του χρόνια για να το βγάλει έτσι σε μία γυναίκα, αλλά μάλλον δε θα ανάγκαζε ποτέ έναν φίλο του να περάσει ώρες βλέποντας αυτό το θέαμα, λες και είναι ιδιοκτησία του», σημείωσε.

Είναι όμως ένα ψέμα. Μας μένει τουλάχιστον η σκέψη του Leo να τρέχει σε ένα σινεμά, κρατώντας το φωτόσπαθό του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.