CELEBRITIES

Ο Robert De Niro έρχεται στην Ελλάδα για να γυρίσει ταινία αλλά και να ανοίξει ξενοδοχείο


JTeam

22 Ιανουαρίου 2022

Ο Robert De Niro έρχεται στην Ελλάδα για να γυρίσει ταινία αλλά και να ανοίξει ξενοδοχείο
Ο ηθοποιός έρχεται στη Δράμα στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου

Ο Robert De Niro ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Δράμα, όχι για να κάνει διακοπές αλλά για τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας δράσης που θα περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην κατάδικο. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα, στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου καθώς το μεγαλύτερο μέρος των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων της χολιγουντιανής παραγωγής έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Στις κορυφαίες επιλογές της παραγωγής είναι το σπήλαιο του Αγγίτη, το οποίο ενθουσίασε ως τοποθεσία με τα φυσικά του χαρακτηριστικά τους ανθρώπους της παραγωγής, το Καπνολογικό Ινστιτούτο της Δράμας, ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας κτίριο σε απόσταση αναπνοής από τον αστικό ιστό της πόλης, αλλά για τα γυρίσματα μπορεί επίσης να αξιοποιηθούν και η γέφυρα Παρανεστίου, όπως μονοπάτια και φυσικά τοπία.

Τα συγκεκριμένα σημεία έχουν προκριθεί από τον σκηνοθέτη της συγκεκριμένης κινηματογραφικής ταινίας, αφού φαίνεται να καλύπτουν τις απαιτήσεις του. Την άνοιξη, ο ηθοποιός δεν σκοπεύει να έρθει μόνο στην Ελλάδα για γυρίσματα, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure, πρόκειται να ανοίξει το πρώτο του ξενοδοχείο στη χώρα μας.

Το Nobu Hotel and Restaurant αναμένεται να ανοίξει στη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης στο Ημεροβίγλι, σύμφωνα με το δημοσίευμα ενώ θα διαθέτει ένα επώνυμο Nobu Restaurant, πισίνα, γυμναστήριο, σπα και πέντε υπερυψωμένες βίλες με πισίνα, που η καθεμία προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο θα απέχει επίσης μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης και θα βρίσκεται κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης.

Σύμφωνα με τον Trevor Horwell, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα για αυτό το συναρπαστικό έργο. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους προορισμούς στον κόσμο για την σπάνια ομορφιά της, φημίζεται για τη χαρακτηριστική κουζίνα της, την αρχιτεκτονική της με φόντο τους απόκρημνους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.