CELEBRITIES

H Priyanka Chopra και ο Nick Jonas απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας


JTeam

22 Ιανουαρίου 2022

H Priyanka Chopra και ο Nick Jonas απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
Πηγή φωτογραφίας: Splash News
Το ζευγάρι το επιβεβαίωσε μέσω Instagram

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas, που είναι παντρεμένοι εδώ και 3 χρόνια, έγιναν γονείς για πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας και μοιράστηκαν τη χαρά τους με το κοινό μέσω ενός post στο Instagram που επιβεβαιώνει τα χαρμόσυνα νέα.

Όπως έγραψε ο καθένας στον λογαριασμό του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για να προσηλωθούμε στην οικογένειά μας». Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το φύλο ή το όνομα του μωρού.

Η 39χρονη Chopra και ο 29χρονος Jonas παντρεύτηκαν το 2018 στην Ινδία ενώ το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά το 2017. Γνωστοποίησε στον κόσμο τη σχέση του το 2018 όταν οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερις μήνες σχέσης.

Η Priyanka Chopra σε μια συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Vanity Fair είχε αναφερθεί στην πρόθεση τους να γίνουν στο μέλλον γονείς χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει ότι ήδη περίμεναν παιδί. Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που θέλουμε πολύ να συμβεί στο μέλλον αλλά εξαρτάται από τον Θεό πότε θα συμβεί, αν συμβεί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.