CELEBRITIES

O Garrett Hedlund συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, λίγο μετά τον του χωρισμό του από την Emma Roberts


JTeam

24 Ιανουαρίου 2022

O Garrett Hedlund συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος, λίγο μετά τον του χωρισμό του από την Emma Roberts
Splash Ideal Images
Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Emma Roberts, o Garrett Hedlund έχει προβλήματα με το νόμο

Ο 37χρονος ηθοποιός συνελήφθη στην κοινότητα Franklin στο Τενεσί μεθυσμένος σε δημόσιο χώρο, γεγονός που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Hedlund πλήρωσε το πρόστιμο των 2.100 δολαρίων και δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση. Ο εκπρόσωπός του δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση μέχρι τώρα για το συμβάν.

Μάλιστα, για τον Hedlund, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προβλήματα με τις Αρχές καθώς λίγες ημέρες πριν ο ηθοποιός έλαβε μήνυση για ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείται για αμέλεια ύστερα από ατύχημα που προκάλεσε ο ίδιος λόγω του ότι οδηγούσε μεθυσμένος. Σύμφωνα με το People όταν συνέβη το ατύχημα, ο Garrett Hedlund είχε συλληφθεί και είχε βγει πάλι με εγγύηση.

Ακόμη, χρειάστηκε να παρακολουθήσει ένα θεραπευτικό πρόγραμμα 30 ημερών αλλά και ένα 9μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά του αλκοολισμού και των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.