CELEBRITIES

Bella Hadid: «Λάτρευα το ποτό - Σταμάτησα γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»


JTeam

24 Ιανουαρίου 2022

Bella Hadid: «Λάτρευα το ποτό - Σταμάτησα γιατί ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο»
«Έχω πιει αρκετά στη ζωή μου», δηλώνει το μοντέλο

Η Bella Hadid μιλά όλο και συχνότερα για τη ζωή της, για όσα δε βλέπουμε στον λαμπερό κόσμο των social media και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Σε συνέντευξή της, τώρα, αποκάλυψε τη σχέση της με το αλκοόλ.

«Έχω πιει αρκετά στη ζωή μου», είπε στο In Style κι εξήγησε ότι έκοψε το ποτό πριν από έξι μήνες. «Λάτρευα το αλκοόλ κι έφτασα σε ένα σημείο που, ξέρετε, ακύρωνα βραδινές εξόδους γιατί ένιωθα πως θα έχανα τον έλεγχο του εαυτού μου».

Η Bella Hadid λοιπόν συνίδρυσε την Kin τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών, η οποία υποστηρίζει ότι βοηθά στη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Η ίδια, όπως αποκάλυψε, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος και το burnout από την ασταμάτητη δουλειά και τα ταξίδια.

«Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιω, επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με τρομερό άγχος, σκεπτόμενη εκείνο το πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το Λύκειο», εξήγησε. «Είναι αυτή η ατέλειωτη κατάσταση π όνου και στρες, ξέρετε, εξαιτίας αυτών των ποτών που δεν έκαναν και τόσα πολλά».

Στο παρελθόν, η Hadid μίλησε για την κατάθλιψη και την αγχώδη διαταραχή της.

«Ένιωθα αφόρητο και εξουθενωτικό πνευματικό και σωματικό πόνο, και δεν ήξερα γιατί. Κι αυτό ήταν για μία τριετία», είχε πει. Και θέλησε να δείξει σε όλους εκείνους που βιώνουν την ίδια κατάσταση ότι «είναι εντάξει να αισθάνεσαι έτσι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.