CELEBRITIES

Το φιλί της Cara Delevingne με τη Sienna Miller μπορεί να σημαίνει αυτό που νομίζετε ή και όχι


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Το φιλί της Cara Delevingne με τη Sienna Miller μπορεί να σημαίνει αυτό που νομίζετε ή και όχι
Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz ή απλά είναι δυο καλές φίλες;

Ο λόγος για την Sienna Miller και την Cara Delevingne που σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, θαμώνες του bar «Temple» στη Νέα Υόρκη, δήλωσαν πως είδαν τις δυο σταρ να φιλιούνται, ενώ απολάμβαναν την έξοδό τους.

Μάλιστα, ένας θαμώνας που βρισκόταν εκείνη τη βραδιά αποκάλυψε ότι έμοιαζαν σαν ζευγάρι, όμως η ηθοποιός εθεάθη να φιλάει έναν ακόμη άνδρα που βρισκόταν στο τραπέζι τους.

«Η Sienna φίλησε αυτό τον ψηλό άνδρα και μετά φιλήθηκε με την Cara» δήλωσε η πηγή. Ακόμη, είπε ότι στο συγκεκριμένο bar ήταν παρούσα και η αδερφή του διάσημου μοντέλου, Poppy Delevingne. Ένα άτομο από το κοντινό περιβάλλον των δυο γυναικών, δήλωσε ότι είναι φίλες για χρόνια και τους αρέσει να περνούν τρελές στιγμές αφού για εκείνες είναι διασκεδαστικό».

Jenny.Gr

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Delevingne και η Miller ανταλλάσσουν ένα φιλί. Στο μακρινό 2013 το μοντέλο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία τους που φιλιούνται σε κοινή εμφάνισή τους στο Met Gala. Η ιστορία θα δείξει αν υπάρχει κάποιο ειδύλλιο ή αν είναι δυο πολύ καλές φίλες. Εμάς πάντως μας αρέσουν πολύ, σε οποιοδήποτε σενάριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.