CELEBRITIES

Νέα μέρα, νέο χρώμα μαλλιών για τη Jessica Alba


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2022

Νέα μέρα, νέο χρώμα μαλλιών για τη Jessica Alba
Aυτή την φορά η Jessica Alba επέστρεψε με ένα νέο χρώμα που της πηγαίνει πολύ.

H Jessica Alba ανήκει στη λίστα με τις σταρ που μας εμπνέουν τόσο με το στιλ τους όσο και με τα beauty looks που υιοθετούν κατά καιρούς.

Η Alba πρόσφατα αποχαιρέτησε τα μακριά της μαλλιά και υιοθέτησε ένα effortless chic καρέ χαρίζοντάς μας έμπνευση για την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Aυτήν τη φορά επέστρεψε με ένα νέο χρώμα που της πηγαίνει πολύ.

Την Παρασκευή, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο με τη μεταμόρφωση των μαλλιών της στο Instagram. Το βίντεο ξεκινά με την μελαχρινή Άλμπα να κάνει lip syncing τους στίχους του "Work Out" του J. Cole. Στα επόμενα πλάνα βλέπουμε τον στιλίστα της Robert Ramos να ετοιμάζει την βαφή και να πετάει μια πετσέτα στην κάμερα πριν από την τελική αποκάλυψη. Δευτερόλεπτα αργότερα, η Alba επέστρεψε στην οθόνη με μια εντελώς νέα εμφάνιση, επιδεικνύοντας ένα εντυπωσιακό ξανθό χρώμα

«Άλλη μια μέρα μέρα, άλλο ένα στιλ μαλλιών», έγραψε στη λεζάντα η λαμπερή σταρ.

Η Alba δεν φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά της. Από μακριά και μαύρα, σε μακριά χρυσαφένια κυμματιστά και σε χολιγουντιανές μπούκλες, είναι ένας χαμαιλέοντας του στιλ.

Αν και εσείς αναζητάτε το επόμενο εντυπωσιακό hairstyle που θα σας μεταμορφώσει, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα της Jessica.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.