CELEBRITIES

Η Victoria και ο David Beckham γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με throwback αδημοσίευτες φωτογραφίες


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2022

Η Victoria και ο David Beckham γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με throwback αδημοσίευτες φωτογραφίες
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Victoria και ο David Beckham γιορτάζουν την αγάπη τους με τρυφερές αδημοσίευτες φωτογραφίες από το παρελθόν.

Η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να εκδηλώσει τον ερωτά της στο David ανεβάζοντας φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι. Μάλιστα, εκφράζει πόσο της αρέσουν τα ξανθά μαλλιά του συζύγου της -σε όλες μας, Victoria. Συνεχίζοντας το throwback έκανε και μια ανάρτηση με εκείνη και πάλι στην αγκαλιά του, ενώ στη φωτογραφία ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος στον γιο τους Brooklyn.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

O David Beckham με τη σειρά του θέλησε να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι ακόμη με τη Victoria και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες τόσο από το κοινό παρελθόν τους όσο και από το παρόν, ενώ παράλληλα δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κόρης τους, γράφοντας στη λεζάντα του post ότι οι δυο γυναίκες του είναι πανέμορφες και πολύ δυνατές!

Μάλιστα, ο David δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι θα είναι για πάντα ο Βαλεντίνος της κόρη του.

Η Victoria και ο David παντρεύτηκαν το 1999 και μετράνε 23 χρόνια γάμου ενώ έχουν 4 παιδιά τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και τη μικρή Harper.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.