CELEBRITIES

Elon Musk- Grimes: Απέκτησαν μυστικά το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο


JTeam

11 Μαρτίου 2022

Elon Musk- Grimes: Απέκτησαν μυστικά το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο
Μπορεί ο Elon Musk και η Grimes να νομίζαμε ότι ήταν χωρισμένοι αλλά έκαναν την απόλυτη ανατροπή

Μετά τις φήμες που ήθελαν τον διάσημο επιχειρηματία να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, τελικά ο Musk και η Grimes είναι και πάλι ζευγάρι! Μάλιστα, η Grimes ανακοίνωσε πως καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα!

Η Grimes αναγκάστηκε να αποκαλύψει το μυστικό της, στο περιοδικό Vanity Fair, όταν το μωρό της άρχισε να κλαίει. «Έχει κολικούς» δήλωσε στον δημοσιογράφο, ο οποίος προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.

Η ίδια εξήγησε ότι εκείνη και ο Musk υποδέχθηκαν ένα κοριτσάκι, την Exa Dark Sideræl, την οποία φωνάζουν Y, ένα όνομα που ταιριάζει με εκείνο του αδερφού της, X.

Η Y γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 με παρένθετη μητέρα, λίγους μήνες αφού το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει. Τελικά όμως φαίνεται ότι θέλουν να είναι μαζί αφού μάλιστα το ζευγάρι αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS