CELEBRITIES

Elon Musk: Μετά τις φήμες για τη νέα σχέση της Grimes, δίνει ρεσιτάλ τρανσφοβίας


JTeam

16 Μαρτίου 2022

Elon Musk: Μετά τις φήμες για τη νέα σχέση της Grimes, δίνει ρεσιτάλ τρανσφοβίας
O Musk κάνει τρανσφοβικά tweets, ξανά, και προκαλεί οργή

Ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο, κάνεις σχέση μαζί του, κάνετε παιδί, χωρίζετε, κάνετε δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Θα περίμενε κανείς ότι, παρότι αποφασίσατε να τραβήξετε χωριστούς δρόμους, εξακολουθείτε να αγαπάτε και, κυρίως, να σέβεστε ο ένας τον άλλον – σωστά; Στην περίπτωση του Elon Musk και της Grimes, μάλλον όχι.

Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες που θέλουν τη Grimes να βγαίνει με την Chelsea Manning, ο δισεκατομμυριούχος έδειξε για μία ακόμη φορά ποιος πραγματικά είναι, αναρτώντας τρανσφοβικά tweets (υπενθυμίζουμε πως η Manning είναι η διεμφυλική ακτιβίστρια που, μετά τον πόλεμο στο Ιράκ στον οποίο υπηρέτησε, διέρρευσε μέσω της πλατφόρμας WikiLeaks, περίπου 700.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού).

Ο Musk ανέβασε το γνωστό meme με τον λυπημένο Pablo Escobar, έχοντας πειράξει το σώμα του για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μεγάλου στήθους. Από επάνω, έγραφε «το Netflix που περιμένει να τελειώσει ο πόλεμος για να κάνει ταινία με έναν μαύρο Ουκρανό που ερωτεύεται transgender Ρώσο στρατιώτη».

Μπορεί να μην αναφέρθηκε άμεσα στη Manning, αλλά η σύνδεση είναι προφανής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει υποτιμητικά σχόλια για την τρανς κοινότητα, ενώ κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Grimes, ήταν έντονες οι διαφωνίες τους για τα δικαιώματα των μελών της. Το 2020, έγραψε «pronouns suck» (οι αντωνυμίες είναι χάλια), κι εκείνη του απάντησε δημόσια «Σ’ αγαπώ, αλλά σε παρακαλώ κλείσε το κινητό σου ή πάρε με τηλέφωνο. Δεν μπορώ να στηρίξω το μίσος. Σε παρακαλώ, σταμάτα. Ξέρω πως η καρδιά σου δεν είναι έτσι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.