CELEBRITIES

Oscars Guide: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους φετινούς υποψήφιους


25 Μαρτίου 2022

Oscars Guide: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους φετινούς υποψήφιους
Ποιοι είναι οι φετινοί υποψήφιοι για Όσκαρ Α’ και Β’ ρόλων; Ποια είναι η ιστορία τους με τα Όσκαρ; Σε ποιους αξίζει το χρυσό αγαλματάκι και ποιοι θα το κερδίσουν τελικά; Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους ηθοποιούς, που είναι φέτος υποψήφιοι για Όσκαρ ερμηνείας, στο πρώτο μέρος του οδηγού μας για τα φετινά Όσκαρ

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και για μια ακόμη μια χρονιά, υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τους υποψήφιους, τους πιθανούς νικητές, όσους αδικήθηκαν και την ανάγκη της Ακαδημίας να παραμείνει «μέσα» στα πράγματα. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε για το προφίλ των υποψηφίων στους μεγάλους ρόλους της βραδιάς αλλά και τις ταινίες που μπορείτε ακόμη να δείτε.

Οι ηθοποιοί υποψήφιοι για Α’ και Β’ Ρόλους

Για Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου:

  • Οι υποψήφιοι σε αυτήν την κατηγορία έχουν προϊστορία στα Όσκαρ. Ο Denzel Washington (φέτος υποψήφιος στην ταινία «The Tragedy of Macbeth») έχει κερδίσει 2 Όσκαρ -για Α’ και Β’ Ρόλους- και έχει 6 ακόμη υποψηφιότητες, χωρίς την φετινή.
  • Ο Javier Bardem (φέτος υποψήφιος στην ταινία «Being the Ricardos») έχει κερδίσει ένα Όσκαρ Β’ Ανδρικού (στο «No Country for Old Men») και έχει άλλες 2 υποψηφιότητες (πάντοτε χωρίς την φετινή).

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.