CELEBRITIES

Kim Kardashian και Pete Davidson στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στην πρεμιέρα του «Τhe Kardashians»


JTeam

8 Απριλίου 2022

Kim Kardashian και Pete Davidson στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στην πρεμιέρα του «Τhe Kardashians»
H Kim Kardashian και ο Pete Davidson εφτασαν χέρι-χέρι στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. It's official!

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η νέα σειρά «Τhe Kardashians» και όλη η οικογένεια βρέθηκε στο κόκκινο χαλί. Η Kim Kardashian έφτασε στην εκδήλωση παρέα με τον νέο της σύντροφο Pete Davidson στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι. Oι δυο τους μάλιστα έφτασαν πιασμένοι χέρι-χέρι και όπως ήταν φυσικό οι τρυφερές χειρονομίες και τα βλέμματα προκάλεσαν ενθουσιασμό στους fans (δεν ξέρουμε αν το ίδιο αισθάνεται και ο Kanye West -μάλλον όχι).

Jenny.Gr

Ωστόσο στο κόκκινο χαλί η Κim φωτογραφήθηκε μόνη της. Για την περίσταση η Kim επέλεξε ένα custom φόρεμα σε ασημί χρώμα που δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη ο Thierry Mugler λιγο πριν τον θάνατο του, λίγους μήνες νωρίτερα. Η Kim το συνδύασε με ένα φουτουριστικό τσόκερ στον λαιμό και βραχιόλια-βέργες, όλα στην ίδια απόχρωση και υλικό με το φόρεμά της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό updo και έδειχνε πραγματικά ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Ο 28χρονος Davidson, φορούσε λευκά sneakers και ένα λευκό μπλουζάκι μέσα από το μαύρο κοστούμι του.

Η πρώην σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» αποκάλυψε μάλιστα στο Variety ότι η νέα σειρά θα εξερευνήσει τη σχέση της με τον Davidson. Πρόσφατα η τηλεπερσόνα αποκάλυψε στην Ellen DeGeneres πώς αισθάνεται για την σχέση της με τον Pete.

«Είπα “Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, f*ck it, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου”. Και το έκανα και πήρα τον χρόνο μου. Βρήκα την ευτυχία και είναι τόσο ωραία. Θέλω να την κρατήσω για πάντα».

Η Kardashian και ο Davidson γνωρίστηκαν καλύτερα τον περσινό Οκτώβριο, όταν εκείνη παρουσίασε το SNL και έπαιξε σε ένα σκετς μαζί του -εκεί άλλωστε έδωσαν και το πρώτο τους φιλί. Οι φήμες για τη σχέση τους δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν, ενώ οι κοινές paparazzi φωτογραφίες τους έγιναν viral σε δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.