CELEBRITIES

Η Dolly Parton για τη χειρότερη συμβουλή που της έχουν δώσει και, ευτυχώς, δεν ακολούθησε ποτέ


JTeam

19 Απριλίου 2022

Η Dolly Parton για τη χειρότερη συμβουλή που της έχουν δώσει και, ευτυχώς, δεν ακολούθησε ποτέ
Instagram @dollyparton
«Ο κόσμος ήθελε να με αλλάξει, πίστευαν ότι έδειχνα φτηνή»

H Dolly Parton έδωσε συνέντευξη στο podcast του Adam Grant και μίλησε για τη χειρότερη συμβουλή που της έχουν δώσει. Όπως αποκάλυψε, δεν την ακολούθησε ποτέ.

«Αυτό που με συμβούλευαν περισσότερο, ήταν να αλλάξω την εμφάνισή μου – να κάνω πιο απλές επιλογές στα μαλλιά και το ντύσιμό μου», είπε. «Να μη δείχνω τόσο φτηνή, κανείς δε θα με έπαιρνε στα σοβαρά, έλεγαν».

Ευτυχώς δεν τους άκουσε και απέκτησε το signature look που όλοι αγαπήσαμε, το οποίο εκφράζει απόλυτα την εκρηκτική της προσωπικότητα.

«Το πώς είμαι και το πώς ήμουν τότε, ήταν η ιδέα που είχε μία επαρχιώτισσα για το glam, όπως έγραψα και στο τραγούδι μου, Backwoods Barbie. Ο κόσμος ήθελε να με αλλάξει, πίστευαν ότι έδειχνα φτηνή. Αλλά έχτισα την εμφάνισή μου γύρω από την αλήτισσα της πόλης», εξήγησε.

«Όλοι έλεγαν “Είναι σκουπίδι”. Και, με το κοριτσίστικο μυαλουδάκι μου, σκέφτηκα “Ε λοιπόν, αυτό θα γίνω όταν μεγαλώσω”. Ήταν ακριβώς η εμφάνιση που ήθελα. Δεν είχα φυσική ομορφιά. Οπότε, απλά μου αρέσει η εμφάνισή μου. Είμαι τόσο εξωστρεφής, που θέλω να το βγάζω σε όλο μου το είναι».

Η Dolly Parton είναι περήφανη για την εμφάνισή της. «Κοστίζει πολύ το να φαίνεσαι τόσο φτηνή», έχει πει.

Είναι μια καλλιτέχνιδα που δε θέλει να επαναπαύεται

«Έμαθα πως δεν μπορείς να πεις ότι “Εντάξει, τα όνειρά μου πραγματοποιήθηκαν και φεύγω”. Όχι, πρέπει να δείξεις ότι είσαι ευγνώμων και ότι δε θα τα αφήσεις όλα στα χέρια των άλλων», έχει δηλώσει στο People.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.