CELEBRITIES

H Dolly Parton αναλαμβάνει τα έξοδα κάθε υπαλλήλου της που θέλει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2022

H Dolly Parton αναλαμβάνει τα έξοδα κάθε υπαλλήλου της που θέλει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο
Instagram @dollyparton
Μία πρωτοβουλία που πολλοί έχουν ανάγκη, από το φιλανθρωπικό ίδρυμα της σταρ

To ίδρυμα της Dolly Parton, Dollywood, πρόκειται να κάνει κάτι εξαιρετικό. Επειδή το αμερικανικό πανεπιστήμιο κοστίζει και πολλοί μένουν εκτός, εξαιτίας της αδυναμίας τους να καλύψουν τα δίδακτρα, ανακοινώθηκε ότι αν κάποιος υπάλληλος θέλει να προχωρήσει στην ανώτατη εκπαίδευση, εκείνο θα αναλάβει τα έξοδα.

Η Herschend Enterprises, βασική συνέταιρος της Dolly Parton για τις Dollywood, Dollywood’s Splash Country, Dolly Parton’s Stampede, Dollywood’s DreamMore Resort, Dollywood Cabins, και Pirates Voyage Dinner & Show, τόνισε ότι ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, θα καλύψει το 100% των εξόδων κάθε υπαλλήλου που επιθυμεί να μορφωθεί.

Από τις 24 Φεβρουαρίου, θα τεθεί σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα που ονομάζεται GROW U και θα αφορά όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από τη σύμβαση και το ωράριό τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα εργασίας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε 30 εκπαιδευτικούς οργανισμούς σχετικά με διοίκηση επιχειρήσεων και ηγεσία, μαγειρική, οικονομικά, τεχνολογία και marketing. Παράλληλα, θα υπάρξει ετήσια χρηματοδότηση 5.250 δολαρίων για προγράμματα σε τομείς όπως η μηχανολογία, το ανθρώπινο δυναμικό και η τέχνη.

Ο πρόεδρος του Dollywood, Eugene Naughton, δήλωσε στην εφημερίδα του Tennessee, WATE, ότι «ξέρουμε πως όταν οι εργαζόμενοί μας είναι χαρούμενοι κι αισθάνονται ότι τους νοιαζόμαστε, θα το περάσουν στους καλεσμένους μας».

«Η δημιουργία του προγράμματος μας δίνει ένα ακόμη μέσο να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας για εκείνους. Φιλοσοφία του Dollywood Foundation είναι “το να μαθαίνεις περισσότερα”. Με γνώμονα αυτήν, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα. Θέλουμε οι υπάλληλοι να εξελιχθούν μέσω ανώτερων γνώσεων για να αγγίξουν και τις υπόλοιπες φιλοσοφίες του ιδρύματος: Να νοιάζεσαι περισσότερο, να ονειρεύεσαι περισσότερο, να γίνεις περισσότερα. Όταν εκείνοι προσπαθούν να εξελίξουν τον εαυτό τους, οι επιχειρήσεις και οι κοινότητές μας γίνονται ένα καλύτερο μέρος».

Δεν είναι η μοναδική φορά που βλέπουμε την Dolly Parton να ασχολείται με φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέσω της Imagination Library παρέχει δωρεάν βιβλία σε παιδιά, κάθε μήνα και, νωρίτερα, δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στις έρευνες για το εμβόλιο της Moderna κατά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.