CELEBRITIES

Συνέλαβαν τον A$AP Rocky στο αεροδρόμιο μπροστά στη Rihanna, για συμβάν του 2021


JTeam

21 Απριλίου 2022

Συνέλαβαν τον A$AP Rocky στο αεροδρόμιο μπροστά στη Rihanna, για συμβάν του 2021
Instagram/ asaprocky
Ο A$AP Rocky συνελήφθη για περιστατικό του 2021 με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του LA μαζί με τη σύντροφό του, Rihanna

Μετά τις φήμες ότι ο A$AP Rocky απάτησε την έγκυο σύντροφό του Rihanna, τώρα οι αστυνομικές αρχές του Los Angeles τον συνέλαβαν για επίθεση με φονικό όπλο σε περιστατικό με πυροβολισμό το 2021.

Η σύλληψή του έγινε μόλις προσγειώθηκε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο LA από τα Barbados, όπου βρισκόταν για διακοπές με τη Rihanna. Το περιστατικό με τον πυροβολισμό σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε στο Hollywood στις 6 Νοεμβρίου 2021 γύρω στις 22:15, εν μέσω μιας διένεξης ανάμεσα σε δύο γνωστούς.

«Ο διαπληκτισμός κλιμακώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα ο ύποπτος να πυροβολήσει με όπλο το θύμα», είναι τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση ενώ μετά τον τραυματισμό του θύματος, ο A$AP Rocky και οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή.

Τον Ιούνιο του 2019, ο ράπερ είχε εμπλακεί ξανά σε παρόμοια υπόθεση καθώς είχε συλληφθεί για καβγά στη Στοκχόλμη. Ο ράπερ είχε υποστηρίξει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα όταν γρονθοκόπησε έναν 19χρονο που παρενοχλούσε εκείνον και την παρέα του. Ωστόσο, οι δικαστές τον έκριναν ένοχο ενώ κλήθηκε να αποζημιώσει το θύμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS