CELEBRITIES

Ο Bill Murray για την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας: «Νόμιζα πως ήταν αστείο. Ήταν μάθημα για μένα»


JTeam

1 Μαΐου 2022

Ο Bill Murray για την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας: «Νόμιζα πως ήταν αστείο. Ήταν μάθημα για μένα»
Ο Bill Murray τα αποδίδει όλα στο... «ιδιαίτερο» χιούμορ του!

Ο Bill Murray τον Απρίλιο κατηγορήθηκε για ακατάλληλη συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα στα γυρίσματα της νέας ταινίας, Aziz Ansari, "Being Mortal". Τώρα, ο ηθοποιός ομολόγησε δημοσίως πως η συμπεριφορά του ήταν όντως εκείνη που οδήγησε στην αναστολή των γυρισμάτων και φυσικά στην καταγγελία.

Μπορεί να μην έδωσε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη τότε αλλά περιγράφοντας το περιστατικό, έκανε λόγο για «διαφορετικές απόψεις». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNBC:

«Έκανα κάτι που νόμιζα πως ήταν αστείο, αλλά δεν έγινε αντιληπτό έτσι. Το κινηματογραφικό στούντιο ήθελε να κάνει το σωστό, οπότε θέλησαν να το ελέγξουν, να το διερευνήσουν κι έτσι σταμάτησαν την παραγωγή». Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μάλιστα, ο ίδιος συζήτησε για το συμβάν με την γυναίκα που του έκανε την καταγγελία.

«Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Εκτιμούμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Συμπαθιόμαστε, νομίζω και αν δεν μπορούν δύο άνθρωποι να τα πηγαίνουν καλά και να έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί ή να κάνουν ταινία».

Όσο για το χιούμορ, πάνω στο οποίο πάτησε για να δικαιολογήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά του:

«Ήταν μάθημα για μένα. Ο κόσμος είναι διαφορετικός από τότε που ήμουν παιδί. Ό,τι πάντα θεωρούσα αστείο ως παιδί, δεν είναι απαραιτήτως αστείο και τώρα. Τα πράγματα και οι καιροί αλλάζουν οπότε είναι σημαντικό για μένα να το καταλάβω».

Το συγκεκριμένο παράπονο για ακατάλληλη συμπεριφορά του star, όπως φαίνεται, δεν είναι το μόνο. Πίσω στο 2000, η Lucy Liu, συμπρωταγωνίστριά του στους "Άγγελους του Τσάρλι", είχε μιλήσει στους Los Angeles Times για προσβολές από τον ηθοποιό απέναντί της, με αδικαιολόγητους χαρακτηρισμούς και ουρλιαχτά.

Στην ταινία "Being Mortal" συμμετέχουν ο Seth Rogen, ο σκηνοθέτης Aziz Ansari και η Keke Palmer. Βασίζεται στο βιβλίο "Being Mortal: Medicine and What Matters in the End" του γιατρού Atul Gawande, ο οποίος διηγείται ιστορίες ασθενών του σε τερματικό στάδιο, αλλά και πώς το διαχειρίζονται οι γιατροί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.