CELEBRITIES

Η Adele απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul με το πιο τέλειο post


JTeam

12 Μαΐου 2022

Η Adele απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul με το πιο τέλειο post
Instagram/ adele
Η Adele διαλύει κάθε φήμη που τη θέλει να ζει μακριά από τον Rich Paul, με μια σειρά τρυφερών φωτογραφιών που δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολίες

Οι φήμες για το τέλος της σχέσης της Adele με τον Rich Paul είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την απουσία του από την ημέρα των γενεθλίων της. Έτσι η star αποφάσισε να λάβει δράση και να διαλύσει κάθε υποψία, ανεβάζοντας τρυφερές τους φωτογραφίες στο Instagram.

«Ο χρόνος περνάει», γράφει στη λεζάντα και οι λήψεις αποδεικνύουν ότι οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους. Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα πιο «ζεστά» posts που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Adele και ο Rich μοιάζουν αχώριστοι αφού φαίνεται να πηγαίνουν μαζί σε αγώνες, να μένουν μαζί, να γελούν και να φιλιούνται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τον Φεβρουάριο, η Adele δήλωσε ότι είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της. Η διάσημη τραγουδίστρια, που έχει έναν 9χρονο γιο από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, τον Angelo, εμφανίστηκε στην εκπομπή του BBC "The Graham Norton Show" και μίλησε για την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι αυτό μπορεί να συμβεί σύντομα.

«Θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά -μόλις άρχισα να ξανακοιμάμαι κανονικά 9 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου μου» δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια και ενώ συζητούσαν με τον παρουσιαστή Grahan Norton για την αναβολή των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, είπε ότι θα επαναπρογραματιστούν μέσα σ' αυτή τη χρονιά γιατί «...θέλω να κάνω παιδί του χρόνου- φαντάσου να πρέπει να ακυρώσω ένα show λόγω εγκυμοσύνης;».

Ο παρουσιαστής τη ρώτησε και για τις φήμες που υποστήριζαν ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της, οι οποίες ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στα Brit Awards 2022 φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο. Η Adele, που φορούσε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι και στην τηλεοπτική της εμφάνιση, περιορίστηκε απλά στο να πει «Και να ήμουν, θα το έλεγα σε κανέναν;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS