CELEBRITIES

H Halsey μιλά ανοιχτά για τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που απέκτησε, αφού έγινε μητέρα


JTeam

12 Μαΐου 2022

H Halsey μιλά ανοιχτά για τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που απέκτησε, αφού έγινε μητέρα
H Halsey μιλά ανοιχτά για το πώς η μητρότητα επηρέασε την υγεία της, σε διάφορα επίπεδα

Η Halsey είναι μία από τις διάσημες γυναίκες που δε θέλουν να κρύβονται. Μίλησε ανοιχτά για την ψυχική της υγεία, έδειξε το σώμα της μετά τον τοκετό και πώς η εικόνα που βγάζουμε στα social media συχνά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τώρα, μέσω IG stories, αποκάλυψε ότι μετά τον ερχομό του μωρού της, η υγεία της είναι σε πιο κρίσιμο σημείο από ποτέ.

«Προφανώς και η υγεία μου έχει αλλάξει πολύ από τότε που έμεινα έγκυος και γέννησα. Άρχισα να αρρωσταίνω πάρα, πάρα πολύ… Νοσηλεύτηκα με αναφυλαξία αρκετές φορές, και μου συνέβησαν κι άλλα πράγματα», εξήγησε.

Μέσω βίντεο, μοιράστηκε ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με σύνδρομο Sjogren, σύνδρομο Ehlers-Danlos, σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων, σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας και ενδομητρίωση.

«Αναζητούσα τις απαντήσεις για να βρω την αιτία πίσω από μερικά από αυτά τα πράγματα, που μπορεί να είναι και αυτοάνοσο νόσημα. Και ξέρω πως είχα αυτοάνοσα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ειδικά λόγω της ενδομητρίωσης».

«Δε θέλω να σας ανησυχώ», είπε. «Κάνω τη θεραπεία μου τώρα» και δήλωσε ενθουσιασμένη για όσα έρχονται στην καριέρα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS