CELEBRITIES

«Όλοι είχαν γνώμη»: Η Halsey μιλά για όσα βιώνει ως εργαζόμενη μητέρα


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

«Όλοι είχαν γνώμη»: Η Halsey μιλά για όσα βιώνει ως εργαζόμενη μητέρα
Την ώρα που η καριέρα της Halsey πηγαίνει εξαιρετικά, και η ίδια είναι τρισευτυχισμένη με τη μικρή της κόρη, δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλα αυτά που συμβαίνουν.

Το καλοκαίρι της Halsey ήταν γεμάτο. Η ερμηνεύτρια απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Ιούλιο, ενώ μόλις κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος της με τίτλο If I Can’t Have Love, I Want Power. Κι ενώ η καριέρα της πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ η ίδια είναι τρισευτυχισμένη με τη μικρή της κόρη, δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλα αυτά που συμβαίνουν. 

«Είμαι 26, και προσπάθησα τόσο σκληρά για αυτήν την εγκυμοσύνη και σκεφτόμουν πως είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, έχω προχωρήσει αρκετά στο επαγγελματικό κομμάτι, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Και τις περισσότερες φορές μου συμπεριφέρονταν λες κι ήμουν έφηβη», εξήγησε σε εκδήλωση της Apple. «Μου βγήκαν όλα τα συναισθήματα ντροπής από τότε που ήμουν νεότερη. Όλη αυτή η ντροπή, όταν αναρωτιόμουν πώς μπορούσαν να έχουν γνώμη, γνώμη για εμένα και το ότι πήρα αυτήν την απόφαση».

Τα media την κατέκριναν που επέλεξε να εργαστεί όσο ήταν έγκυος κι αυτό της στοίχισε. «Ήξερα πως όλον αυτόν τον καιρό που έκανα τον δίσκο και την ταινία, ο κόσμος έλεγε πως “κάποια σαν τη Halsey, που είχε ήδη μία αποβολή, δε θα έπρεπε να δουλεύει τόσο σκληρά. Θα την πείραζε τόσο το να καθίσει σπίτι και να χαλαρώσει για το παιδί;”. Ήξερα από την αρχή ότι θα γινόταν αυτό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Θα δεχόταν, βέβαια, κριτική ακόμη κι αν έμενε σπίτι. Πριν γίνει μητέρα, ένιωθε πως τη λυπούνταν επειδή δεν είχε οικογένεια. Την αποκαλούσαν εργασιομανή, θεωρούσαν ότι δε θα βρει έναν άνθρωπο να μοιραστεί τη ζωή της. «Έλεγαν “Είναι κρίμα που δε θα κάνει παιδιά. Η καριέρα της δε θα της κάνει παρέα τα βράδια”», πρόσθεσε.

Η Halsey πιστεύει πως μία εργαζόμενη μητέρα βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο. Ξαφνικά, όλοι έχουν λόγο για τις αποφάσεις της, για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της, για το αν λείπει πολύ ή λίγο από το σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

«Οι συνέπειες ήταν τεράστιες. Οι συνέπειες του να αφήνω τα social media να με αγχώνουν ή να με στενοχωρούν. Δεν επηρεάζομαι μόνο εγώ πια. Υπάρχει ένας ακόμη άνθρωπος, το νευρικό σύστημα του οποίου επηρεάζεται από την κατάσταση του δικού μου. Οπότε έπρεπε να κάνω αυτήν την επιλογή», τόνισε.

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.