CELEBRITIES

Η Halsey μόλις ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2021

Η Halsey μόλις ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Χθες, Τετάρτη, η διάσημη τραγουδίστρια, Halsey, ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Στη λεζάντα έγραψε: «Έκπληξη!».

Η τραγουδίστρια, γνωστή ως Halsey, εξέπληξε τους fans της, ανακοινώνοντας πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σεναριογράφο Alev Aydin. Σε μια σειρά φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Sam Dameshek, η 26χρονη φορώντας τζιν και ένα πολύχρωμο κροσέ μαγιό, μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της, αγκαλιάζοντάς την τρυφερά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες πως ήταν σε σχέση στις αρχές Ιανουαρίου, όταν η Hasley δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Instagram της. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη ενημερώσει για την κατάσταση της σχέσης τους, μέχρι τώρα. Το 2018, η Halsey αποκάλυψε ότι παγώνει τα αυγά της λόγω ενδομητρίωσης, ενώ όταν έγινε η διάγνωση ανέφερε πως ήταν μία «γλυκόπικρη» στιγμή.

«Ήταν η ανακούφιση ότι δεν ήταν όλα στο μυαλό μου και δεν ήμουν απλά ευαίσθητη», δήλωσε η Halsey. «Ήταν επίσης άσχημο όταν έμαθα ότι επρόκειτο να ζήσω με αυτό για πάντα». Η Halsey, η οποία υπέστη αποβολή κατά την περιοδεία της το 2015, συνέχισε: «Όταν άρχισα να περιοδεύω και να παίζω σε συναυλίες και να ταξιδεύω, το άγχος και η πίεση στο σώμα μου άρχισαν πραγματικά να ενισχύουν τα συμπτώματα και να κάνουν την εμπειρία λίγο χειρότερη».

 Κεντρική Φωτογραφία: Getty/Ideal Image

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS