CELEBRITIES

Φεστιβάλ Καννών: Oι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις στη μεγάλη πρεμιέρα


Μάρθα Κουμπάνη

18 Μαΐου 2022

Φεστιβάλ Καννών: Oι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις στη μεγάλη πρεμιέρα
Getty Images
Οι stars ταξίδεψαν από το Χόλιγουντ για να ανέβουν τα κόκκινα σκαλιά της διοργάνωσης, φορώντας τα κομψά κοστούμια και τα εκπληκτικά φορέματα τους

To Φεστιβάλ των Καννών επέστρεψε για μία ακόμα χρονιά στην Γαλλική Ριβιέρα. Στις Κάννες έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες οι πιο λαμπεροί καλεσμένοι, από τον χώρο του κινηματογράφου αλλά και της μόδας, οι οποίοι ήδη από την πρεμιέρα παρέδωσαν μαθήματα glam και κομψότητας στο κόκκινο χαλί. Το red carpet των Καννών θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο (που ανταγωνίζεται τα Όσκαρ και το Met Gala).

Οι stars ταξίδεψαν από το Χόλιγουντ για να ανέβουν τα κόκκινα σκαλιά της διοργάνωσης, φορώντας τα κομψά κοστούμια και τα εκπληκτικά φορέματα τους, τα οποία είναι συχνά custom, υψηλής ραπτικής ή βγαλμένα κατευθείαν από τα defiles. Αφού ακυρώθηκε το 2020 εξαιτίας της πανδημίας, το φεστιβάλ επανήλθε το 2021 και οι καλεσμένοι είναι και πάλι έτοιμοι να φέρουν την λάμψη τους στην Côte d'Azur.

Aυτά ήταν τα red carpet looks που μας έκλεψαν την καρδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS