CELEBRITIES

Ο Bill Gates στην Αθήνα- Μετά από πρόσκληση του Albert Bourla


JTeam

28 Μαΐου 2022

Ο Bill Gates στην Αθήνα- Μετά από πρόσκληση του Albert Bourla
Splash News
Μετά την Ισπανία, ο επόμενος του σταθμός ήταν στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο ιδρυτής της Microsoft προσγειώθηκε στην Αθήνα αργά το απόγευμα της Παρασκευής με ιδιωτικό αεροσκάφος. Προηγουμένως βρισκόταν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη όπου συναντήθηκε με τον Ισπανό πρωθυπουργό, Pedro Sánchez.

Ο Bill Gates ήρθε έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη μας, θα διαμείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετάνια», στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gates έρχεται στην Ελλάδα ενώ «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στη χώρα μας, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ. Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Ο Bill Gates έρχεται στην Ελλάδα αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ενώ, όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφθεί και μερικά από τα ελληνικά νησιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS