CELEBRITIES

Ο Elon Musk έχει μία μόνο ευχή για τον Johnny Depp και την Amber Heard


JTeam

30 Μαΐου 2022

Ο Elon Musk έχει μία μόνο ευχή για τον Johnny Depp και την Amber Heard
Η Heard και ο Musk φημολογείται ότι έβγαιναν με διαλείμματα από το 2016 μέχρι το 2018

Όσο η πολύκροτη δίκη συκοφαντικής δυσφήμισης συνεχίζεται, ο Elon Musk ένιωσε πως πρέπει να πει και να σχολιάσει κάτι για το πρώην ζευγάρι αφού ο ίδιος αναφέρεται συχνά όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο μεγιστάνας των Tesla και Space X έδωσε τη δική του απάντηση αφού πρώτα ο τηλεπαρουσιαστής, Lex Fridman έγραψε σε ένα tweet τα συμπεράσματά του από τη δική, όπως μεταξύ άλλων πως «η αγάπη μπορεί να γίνει και άσχημη».

Απαντώντας στο tweet το βράδυ της Παρασκευής, ο Mysk έγραψε: «Εύχομαι να προχωρήσουν και οι δύο με τη ζωή τους. Στα καλύτερά τους, είναι και οι δύο απίστευτοι».

Ο Elon Musk είχε ερωτικό δεσμό με την Amber Heard το 2016 μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Η σχέση τους αναζωπυρώθηκε τον Ιανουάριο του 2018 αλλά για πολύ λίγο, δηλαδή μόλις έναν μήνα. Ο Johnny Depp έχει αναφέρει κατά τη διάρκεια της δίκης ότι η πρώην σύντροφός του, Amber Heard δεχόταν επισκέψεις από τον Musk στο κοινό τους διαμέρισμα στο Los Angeles όταν εκείνος έλειπε. Ανάμεσα σε όσα είπε, άφησε να εννοηθεί έμμεσα ότι ένα από αυτά τα βράδια ήταν εκείνο στο οποίο η Heard παρουσίασε το χτυπημένο της πρόσωπο στο κοινό.

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο Depp ήρθε αντιμέτωπος και με ένα μήνυμα που είχε στείλει το 2016 στην πρώην σύζυγό του όταν εκείνη είχε κάνει αίτηση διαζυγίου. Ένα μήνυμα που είχε στείλει το 2016 ο ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του, διαβάστηκε στο δικαστήριο και έκανε την τελευταία να μην μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της δίκης έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες περί κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της Heard, χαρακτηρίζοντάς τις καταγγελίες «ψευδείς και απίστευτα σκληρές».

«Δεν έχω κανένα έλεος, κανέναν φόβο και ούτε στάλα συναίσθημα ή αυτό που νόμιζα κάποτε ότι ήταν αγάπη γι' αυτήν την προικοθήρα, χαμηλού επιπέδου, φτηνιάρα, κλαψιάρα, πολυχρησιμοποιημένη ψαραγορά. Είμαι τόσο γ@μημέν@ χαρούμενος που θέλει να το παλέψει. Θα πέσει σε τοίχο. Και ανυπομονώ να φύγει από τη ζωή μου αυτή η σπατάλη χυσίμ@τος».

Ο Johnny Depp αναφέρθηκε μάλιστα, στην Heard ως «στρίπερ των 50 cents», λέγοντας: «Δεν θα την άγγιζα ούτε με γάντι και ελπίζω η μοίρα να της πάρει το δώρο της ζωής». Όταν η Heard άκουσε το σημείο όπου ο 58χρονος ηθοποιός ουσιαστικά εύχεται τον θάνατό της, φαίνεται να δακρύζει, κουνώντας το κεφάλι της.

Ο Depp στο ίδιο μήνυμα αναφερόταν και στον Elon Musk ως Mollusk, ο οποίος σύμφωνα με ισχυρισμούς, ξεκίνησε να βγαίνει με την Heard μετά τον χωρισμό τους: «Ας δούμε αν ο Mollusk θα βρει τον δάσκαλό του. Έλα να με δεις πρόσωπο με πρόσωπο. Θα του δείξω πράγματα που δεν έχει δει ξανά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.