CELEBRITIES

Δίκη Depp - Heard: «Την ημέρα του γάμου τους, εκείνος αστειευόταν ότι πλέον μπορούσε να τη χτυπήσει»


JTeam

19 Μαΐου 2022

Δίκη Depp - Heard: «Την ημέρα του γάμου τους, εκείνος αστειευόταν ότι πλέον μπορούσε να τη χτυπήσει»
Φίλος του πρώην ζευγαριού μίλησε για μία συζήτηση που είχε με τον ηθοποιό, λίγο πριν τη γαμήλια δεξίωση

H δικαστική διαμάχη των Johnny Depp και Amber Heard συνεχίζεται, με το πρώην ζευγάρι να ανταλλάσσει κατηγορίες για κακοποίηση. Τώρα, μία κατάθεση από τον Ιανουάριο του 2022 φέρνει τον ηθοποιό σε δύσκολη θέση.

Ο iO Tillett Wright, ο οποίος ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον της Heard και, στην πορεία, έγινε φίλος του Depp, δήλωσε ότι δεν έχει υπάρξει μάρτυρας καμίας κακοποίησης, όμως την ημέρα του γάμου τους, ο τελευταίος αστειεύτηκε πως θα μπορούσε να χτυπήσει τη σύζυγό του ελεύθερα.

«Περπατώντας από την τελετή προς τη δεξίωση, έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Johnny που τα κατάφεραν και το έκαναν, ξέρετε. Και είπε “Είμαστε παντρεμένοι – τώρα μπορώ να της ρίξω γροθιά στο πρόσωπο και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό”».

Ο Wright αποκάλυψε ότι μιλούσε πολύ με τον Depp σχετικά με τους τσακωμούς του με την Amber. «Στην αρχή, εκείνος έλεγε ότι ήταν τόσο ερωτευμένος που τρελαινόταν», είπε και τον χαρακτήρισε «παρανοϊκό» πολλές φορές.

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι σκεφτόταν πως τον απατούσε και κοιμόταν με συμπρωταγωνιστές της… Του είπα “Άκου, την ξέρω αρκετά καλά, πιστεύω, και της μιλάω πολύ. Νομίζω πως αν είχε παράλληλη σχέση, θα ήμουν ένα από τα ελάχιστα άτομα που θα το έλεγε. Δεν έχω μυστικά και δε λέω ψέματα σε κανέναν, θα σου το έλεγα αν συνέβαινε για να πάρεις την απόφασή σου”», συνέχισε. «”Είναι ερωτευμένη μαζί σου. Και θεωρώ πως ανησυχεί κι εκείνη πως εσύ ην απατάς, επειδή και οι δύο έχετε συνηθίσει να είστε sex symbols. Και οι δυο πρέπει να αποδεχτείτε το ότι είστε πραγματικά ερωτευμένοι και να έρθετε κοντά και να αγαπήσετε ο ένας τον άλλον”».

Κατά τη διάρκεια της δικής του κατάθεσης βέβαια, ο Depp εξήγησε ότι έχει «σκοτεινό» χιούμορ και πως πλέον αισθάνεται ντροπή για τα γραπτά μηνύματα που έστελνε στο παρελθόν.

«Ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Heard, με κανέναν τρόπο, ούτε χτύπησα καμία γυναίκα στη ζωή μου», δήλωσε και εξήγησε ότι στόχος του, με αυτήν την υπόθεση, είναι να βγει στο φως η αλήθεια και να αποκαταστήσει το όνομά του.

Η Amber Heard, από την πλευρά της, επιμένει ότι έχει υποστεί σωματική, λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική βία από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος «δεν έχει το ψυχικό σθένος» να την κοιτάξει, από ντροπή για όσα έκανε. Η δικηγόρος του, ωστόσο, τονίζει ότι δεν την κοιτά επειδή στο παρελθόν της υποσχέθηκε «να μην ξαναδεί τα μάτια του».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.